۲ سد مهم ایران سر ریز کرد
۲ سد شهید قنبری و دانالوی شهرستان ماکو در شمال استان سرریز شده که نشان دهنده وضعیت مناسب ذخایر آبی در این منطقه است.
ایرنا: ۲ سد شهید قنبری و دانالوی شهرستان ماکو در شمال استان سرریز شده که نشان دهنده وضعیت مناسب ذخایر آبی در این منطقه است.

مجید رستگاری، مدیرعامل شرکت آب منطقهای آذربایجانغربی افزود: این دو سد به تراز نرمال بهرهبرداری رسیده و در وضعیت سر ریز قرار گرفتهاند.
او اضافه کرد: آبگیری کامل این سدها نقش مهمی در تنظیم و بهرهبرداری مناسب از منابع آب سطحی، پایداری جریانهای پاییندست و تقویت شرایط آبی منطقه در سال پیشرو دارد.
رستگاری با اشاره به بارش های خوب بهاری و امیدواری برای تداوم این روند ادامه داد: این امر شرایط سایر سازههای آبی استان را نیز بهبود بخشیده و روند خدمت رسانی را بهتر خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی اظهار کرد: تأمین پایدار نیازهای کشاورزی، صنعتی و همچنین الزامات زیستمحیطی در فصل گرم پیشرو از نتایج مهم بهبود ذخایر آبی است.
طبق گزارش شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی سدهای استان در حال حاضر افزون بر یک میلیارد و ۲۱۶ میلیون مترمکعب آب دارند و این در حالیست که این رقم در زمان مشابه سال گذشته کمتر از ۷۹۰ میلیون مترمکعب بود.
این میزان نشان می دهد شاهد رشد ۵۴ درصدی در این بخش داریم که بسیار امیدوارکننده است.
سد بوکان حدود ۶۶۰ میلیون مترمکعب، سد سردشت ۳۸۵ میلیون مترمکعب، کانی سیب ۱۹۰ میلیون مترمکعب و شهرچای ۷۱ میلیون مترمکعب آب دارند.
ارسال نظر