اختلاف نظر ترامپ و نتانیاهو بر سر آتشبس
به گزارش شبکه خبری کان، دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا از بنیامین نتانیاهو خواسته است هرچه سریعتر با آتشبس در لبنان موافقت کند، اما نخستوزیر اسرائیل اصرار دارد که نیروهای زمینی ارتش این کشور در منطقه امنیتی جدید در جنوب لبنان باقی بمانند.
اعتماد آنلاین: به گزارش شبکه خبری کان، دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا از بنیامین نتانیاهو خواسته است هرچه سریعتر با آتشبس در لبنان موافقت کند، اما نخستوزیر اسرائیل اصرار دارد که نیروهای زمینی ارتش این کشور در منطقه امنیتی جدید در جنوب لبنان باقی بمانند.
پیشبینی میشود آتشبس بیش از ۱۰ روز طول بکشد.
اسرائیل همچنین قصد دارد ورود کمکهای بشردوستانه به جنوب لبنان را مجاز کند. قرار است کامیونهای سازمان خیریه سمریتِنز پرس با هماهنگی و تحت حفاظت ارتش اسرائیل، کمکها را به ساکنانی که در روستاهای مسیحینشین «رِمیش»، «دِبل» و «عین اِبل» در نزدیکی بنت جبیل باقی ماندهاند، تحویل دهند.

ارسال نظر