۱۵۹۷۲۰۲
۳۳۹۴
۳۳۹۴
پ

اسرائیل برای حمله ایران به صورت آماده‌باش درآمد

شبکه ۱۴ اسرائیل اعلام کرد که به دنبال تهدید امروز ایران مبنی بر حمله به تل آویو، اسرائیل در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفته است.

تسنیم: شبکه ۱۴ اسرائیل اعلام کرد که به دنبال تهدید امروز ایران مبنی بر حمله به تل آویو، اسرائیل در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفته است.

2040120_803

 گروه هکری «حنظله» نیز در بیانیه‌ای خطاب به ساکنان شمال سرزمین‌های اشغالی هشدار داد که فورا خانه‌های خود را ترک کنند. این بیانیه هشدارآمیز گروه هکری مذکور ساعتی پس از حملات هوایی عصر امروز اسرائیل  به ضاحیه جنوبی بیروت آغاز شده است.

 

حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!

سفارش محصول
Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج