۱۶۰۱۸۲۶
۶۳۰
۶۳۰
پ

داستان دوستی عمیق مهرداد صدیقیان و هادی حجازی‌فر که با تنفر آغاز شد

در بخش جذابی از برنامه فوتبالی و سرگرمی «بفرمایید جام» با اجرای امیرحسین قیاسی، هادی حجازی‌فر و مهرداد صدیقیان به مرور خاطرات و شکل‌گیری دوستی‌شان در پشت صحنه سریال محبوب «پوست شیر» پرداختند.

ساعدنیوز: در بخش جذابی از برنامه فوتبالی و سرگرمی «بفرمایید جام» با اجرای امیرحسین قیاسی، هادی حجازی‌فر و مهرداد صدیقیان به مرور خاطرات و شکل‌گیری دوستی‌شان در پشت صحنه سریال محبوب «پوست شیر» پرداختند.

مهرداد صدیقیان در ابتدا اشاره کرد که بسیاری از دوستی‌های عمیق از یک انرژی بد یا دعوا آغاز می‌شوند و تایید کرد که رابطه آن‌ها نیز همین‌گونه بوده است، تا جایی که کاندیدا شدن هر کدام برای جایزه سیمرغ، باعث ناراحتی دیگری می‌شد و در ابتدا اصلاً از یکدیگر خوششان نمی‌آمد. صدیقیان با خنده توضیح داد که انگیزه و انرژی بیش از حد حجازی‌فر در ابتدا روی اعصابش بوده، چرا که او حتی در سکانس‌هایی که حضور نداشت، جلوی دوربین می‌آمد و دیالوگ می‌گفت؛ در مقابل، حجازی‌فر نیز به شوخی گفت که در ابتدا فکر می‌کرده این «بچه خوشگل» چه فکری با خودش کرده و چرا قیافه می‌گیرد!

با این حال، صدیقیان خاطرنشان کرد که پس از شروع فیلم‌برداری «پوست شیر» و مشاهده رفتار حرفه‌ای حجازی‌فر، نظرش کاملاً تغییر کرد؛ چرا که حجازی‌فر در پشت صحنه مدام دیالوگ‌های خود را به او یا علی علیرضا (بازیگر نقش رضا پروانه) واگذار می‌کرد تا بقیه بیشتر دیده شوند، روحیه‌ای فداکارانه و به کمال رسیده که تعجب و تحسین تمام گروه را برانگیخت و سنگ بنای رفاقت عمیق امروز آن‌ها شد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج