۱۶۰۳۲۰۸
۱ نظر
۳۳۹
۱ نظر
۳۳۹
پ

روزنامه زاکانی: نهادهایی برای انتقام تشکیل بدهید

روزنامه همشهری خواهان اختصاص واحدهایی در نهادهای امنیتی و نظامی برای عملی کردن انتقام رهبر شهید از مسببان آن شد.

روزنامه همشهری خواهان اختصاص واحدهایی در نهادهای امنیتی و نظامی برای عملی کردن انتقام رهبر شهید از مسببان آن شد.

f6f7aa33ZjoyMTY5NDk4LmpwZ3xmdWk6MjE1NzI1NXxsOmZhfHY6MQ

احسان صالحی، کارشناس سیاسی در گفت‌وگو با تلویزیون اینترنتی همشهری‌ گفت:  نیاز است نهادهای نظامی و امنیتی ما نسبت به موضوع انتقام و خونخواهی اهتمام جدی بورزند و واحدهایی را برای انجام این موضوع اختصاص دهند.

- واژه «انتقام» نه مبهم است، نه قابل تفسیر به سلیقه‌های مختلف؛ انتقام معنای روشنی دارد، یعنی مجازات و از میان برداشتن قاتلان و این مفهوم قابل تحریف به شعارهای خنثی یا پروژه‌های نرم‌افزاری نیست، دقیقا کشتن است.

- پیام رهبر انقلاب فقط عامل مستقیم را مخاطب قرار نمی‌دهد، بلکه کل سازمان ترور را هدف گرفته است؛ از آمران و عاملان گرفته تا مباشران، طراحان، مشاوران و همه کسانی که در این جنایت نقش داشته‌اند.

- اگر ما در مورد شهادت حاج قاسم پاسخ درخوری داده بودیم، دشمن به خودش جرأت نمی‌داد که رهبر ما را شهید کند.

- نیاز است نهادهای نظامی و امنیتی ما نسبت به این امر اهتمام جدی بورزند و واحدهایی را برای انجام این موضوع اختصاص دهند.

دانشمندان ایرانی موفق به تولید داروی ضدپیری شدند! 45%تخفیف

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    باشه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج