۱۶۰۴۱۷۹
۱ نظر
۱۳۵۴
۱ نظر
۱۳۵۴
پ

کشف طلا و پول از دیوار خانه‌های معاون وزیر نفت عراق

دستگاه قضایی عراق از کشف ۲۵ میلیارد دینار، ۲۰۰ هزار دلار و ۴ کیلوگرم طلا در جریان رسیدگی به پرونده فساد عدنان الجمیلی، معاون وزیر نفت در امور پالایش، خبر داد.

فرارو: شورای عالی قضایی عراق اعلام کرد در جریان رسیدگی به پرونده فساد عدنان الجمیلی، معاون وزیر نفت در امور پالایش، مقادیر قابل توجهی پول نقد و طلا کشف و ضبط شده است.

قاضی تحقیق دادگاه مرکزی مبارزه با فساد بغداد اعلام کرد بخشی از این اموال نزد چند نفر به امانت سپرده شده بود و بخش دیگری نیز در داخل دیوارهای چند خانه مخفی شده بود.

بر اساس اعلام دستگاه قضایی عراق، مجموع اموال کشف‌شده شامل ۲۵ میلیارد دینار عراق، ۲۰۰ هزار دلار آمریکا و ۴ کیلوگرم زیورآلات طلا است.

قاضی پرونده تأکید کرد تحقیقات درباره این پرونده همچنان ادامه دارد و روند شناسایی عواید حاصل از جرم و افراد مرتبط با آن در دستور کار دستگاه قضایی قرار دارد.

بمب ضد لک 2026 لک های پوستی خود را درمان کنید پوستی بدون لک و شفاف هدیه ما به توست. همراه با تخفیف و هدیه ویژه

خرید محصول
دندانپزشکی تخصصی ایثار - ایمپلنت دندان دیجیتال

۲۵٪ تخفیف ایمپلنت دندان و خدمات دندانپزشکی

اقساطی بدون نیاز به چک و ضامن

ویزیت و مشاوره رایگان ←

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    وقتی الگو شان ایران باشه بهتر از این نمیشه.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج