۱۶۰۶۸۲۱
۱۳۸۰
۱۳۸۰
پ

معاون پزشکیان وزیر اقتصاد را به عزل تهدید کرد

تذکر شدیداللحن معاون اول رئیس‌جمهور به اعضای کابینه درباره ممنوعیت طرح اختلافات داخلی در فضای عمومی، به حواشی مجمع هلدینگ خلیج فارس و عملکرد وزیر امور اقتصادی و دارایی گره خورده است.

تابناک: امروز خبری مبنی بر تذکر جدی معاون اول به اعضای کابینه منتشر شد، محتوی خبر این بود: «اختلاف احتمالی باید در دولت حل شود و انتشار آنها بیرون از محیط دولت با برخورد و عزل سریع آن مقام مسئول همراه خواهد شد». 

9251584fZTp3ZWJwfGY6MjM3MzA4My5qcGd8ZnVpOjIzNDc2NzN8bDpmYXx2OjE

اما هدف عارف کدامیک از وزرای دولت است که معاون اول را تا این حد عصبانی کرده و تیم رسانه‌ای او هم تذکر پشت درهای بسته را رسانه‌ای کرده است!؟ 

به نظر می‌رسد دولت از اتفاقات اخیر در مجمع پتروشیمی خلیج فارس به شدت ناراضی است و به نوعی متوجه اصل جریان شده است. 

اینکه یک جریان تلاش دارد هلدینگ خلیج فارس را از وزارت نفت جدا کرده و حواشی را بر متن بزرگ‌ترین هلدینگ کشور غالب کند؛ موضوعی است که احتمالا باعث عصبانیت شدید معاون اول و رییس تیم اقتصادی دولت شده است. 

ترک کردن جلسه مجمع عمومی هلدینگ خلیج فارس توسط نمایندگان منتسب به وزارت اموز اقتصادی و دارایی که منتج به عدم تصمیم گیری برای تغییر مدیران هلدینگ شد، تا اینجای کار حکایت از بازی پیش برنده وزیر اقتصاد مسعود پزشکیان برای نیل به اهداف خاصی بوده که عارف را ناچار به تذکر به او کرده است!

شواهد نشان می‌دهد مقصود و هدف عارف در خبر امروز دولت مدنی‌زاده بوده است، وزیر اقتصادی که عملا مسایل دولت را به خارج از دولت کشانده و امروز کارت زرد معاون اول رییس جمهور را مقابل دیدگان خود دید.

با سفارش پک تقویت موی اسپیرولینا، ریزش موهات رو ریشه ای درمان کن! تحت لیسانس آلمان

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج