۱۶۰۶۹۴۱
۶ نظر
۱۹۴۰
۶ نظر
۱۹۴۰
پ

پلمپ دو کافه دیگر در تهران؛ ماجرا چیست؟

در پی انتشار تصاویر و خبر پلمب چند کافه در مرکز شهر تهران شایعاتی با موضوع برخورد مرتبط با امنیت اخلاقی در مورد این کافه‌ها منتشر شد.

امتداد: در پی انتشار تصاویر و خبر پلمب چند کافه در مرکز شهر تهران شایعاتی با موضوع برخورد مرتبط با امنیت اخلاقی در مورد این کافه‌ها منتشر شد. کافه‌های مورد اشاره هم با عدم اظهارنظر در مورد علت پلمب خود به شایعات پیرامون این موضوع دامن زدند.

0

حالا خبر رسیده دو کافه عمارت منشأ در خیابان نوفل‌لوشاتو و کاما در تقاطع سهروردی و عباس‌آباد پلمب شدند.

همچنین، مراسمی که قرار بود به مناسبت صدمین سالروز تولد احمد شاملو و هم‌زمان با انتشار مجموعه جدید آثار او از سوی نشر چشمه برگزار شود، بنا به اعلام برگزارکنندگان، «به دستور مقامات» لغو شده است.

دندانپزشکی تخصصی ایثار - ایمپلنت دندان دیجیتال

۲۵٪ تخفیف ایمپلنت دندان و خدمات دندانپزشکی

اقساطی بدون نیاز به چک و ضامن

ویزیت و مشاوره رایگان ←

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    می پرسی موضوع چیه؟؟ موضوع رواج بی حیایی و بی عفتی

    هست

  • زیبا

    خوبه به این موارد زود رسیدگی میکنند...حالا تو از بی خونه موندن بمیر براشون ذره ای اهمیت نداره......🖤

  • بازنشسته

    هر جریان یا گروه تندرو ، بی عقل و بدون تدبیر دارد این کارها را انجام میدهد ، متاسفانه بزودی زمینه ساز اعتراضات و اغتشاشات مجدد در کشور خواهند شد. انجام این کارهای نابخردانه تنها و تنها موجبات نارضایتی اکثریت مردم کشور از حاکمیت را ایجاد خواهد کرد.

  • ناشناس

    معنی کلمات تو این مملکت یه چیز
    اجرا کردن یه چیز
    به آزار و اذیت مردم میگن امنیت اخلاقی

  • ناشناس

    5درصد تندرو داره برا 95درصد مردم تصمیم میگیره

  • ناشناس

    پلمپ فارسی شده کلمه پلمب است. مثل کلوپ که فارسی شده کلاب است. پس غلط نیست

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج