۱۶۰۸۳۸۳
۶۴۰
۶۴۰
پ

واکنش مقام ایران به پیمان مکه: توافق‌های کاغذی امنیت نمی‌آورد

در پی امضای توافق‌نامه دفاعی مشترک میان عربستان سعودی، ترکیه و پاکستان در مکه، ابراهیم رضایی، سخنگوی سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس، با انتقاد از این توافق گفت عربستان نباید تصور کند همکاری‌های دفاعی با دیگر کشورها می‌تواند امنیت پایدار برای این کشور ایجاد کند.

برترین‌ها: در پی امضای توافق‌نامه دفاعی مشترک میان عربستان سعودی، ترکیه و پاکستان در مکه، ابراهیم رضایی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، با انتقاد از این توافق گفت عربستان نباید تصور کند همکاری‌های دفاعی با دیگر کشورها می‌تواند امنیت پایدار برای این کشور ایجاد کند.

ابراهیم رضایی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس نوشت: سعودی‌ها باید درک کنند همان‌طور که سال‌ها بهره‌کشی یک‌جانبه آمریکایی‌ها برایشان امنیتی به همراه نداشت، توافق‌های کاغذی با ترکیه و پاکستان نیز برای آن‌ها امنیت نخواهد آورد. سیاست‌های خود را اصلاح کنید تا مجبور نباشید برای گرفتن پشتیبانی، دست به دامن دیگران شوید.

photo_2026-08-07_15-42-08

اگه میخواهید حتی توی خواب هم چربیسوزی داشته باشید کلیک کنید.

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج