۱۶۱۰۳۷۲
۶ نظر
۲۲۴۲
۶ نظر
۲۲۴۲
پ

زیرنویس عجیب شبکه خبر همزمان با سخنرانی قالیباف

در حالی که رئیس مجلس از دستاوردهای مذاکرات در لبنان سخن می‌گفت، صداوسیما همان لحظه با زیرنویس «ادامه نقض آتش‌بس در لبنان؛ شمار شهدا و مجروحان...» عملاً روایتی متضاد را روی همان تصویر به مخاطب القا کرد.

بامداد نو: در حالی که رئیس مجلس از دستاوردهای مذاکرات در لبنان سخن می‌گفت، صداوسیما همان لحظه با زیرنویس «ادامه نقض آتش‌بس در لبنان؛ شمار شهدا و مجروحان...» عملاً روایتی متضاد را روی همان تصویر به مخاطب القا کرد.

این رفتار را نمی‌توان یک اتفاق ساده رسانه‌ای دانست؛ اقدامی آشکارا جهت‌دار، زشت و غیرحرفه‌ای که عملاً سخنان یکی از عالی‌ترین مقامات رسمی کشور را در همان لحظه پخش به چالش کشید.

رسانه‌ای که عنوان «ملی» را یدک می‌کشد، نباید آنتن خود را به تریبونی برای طعنه، تخریب و تسویه‌حساب‌های رسانه‌ای تبدیل کند.

اگه میخواهید حتی توی خواب هم چربیسوزی داشته باشید کلیک کنید.

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    رسانه خیلی وقته دیگه ملی نیست . اسمش شده میلیییییییییییییی . شما خبر نداری . همه چیز به میل جیبیلیییییی شده .

  • امیر

    بوی الرحمان جبلی - جلیلی خیلی وقت میاد

  • ناشناس

    مگه صدا و سیما حرف اشتباهی زد ؟

  • ناشناس

    همه تون از یک قماشید

    پاسخ ها

    • ناشناس

      آفرین بر شما

  • یک ايراني 🇮🇷

    زنده باد رسانهء ملی
    محبوب و دوست داشتنی مثلِ رسانهء ملی
    رسانهء ملی ، رسانهء هر ایرانی 😍😍✌️

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج