۱۶۱۰۳۸۶
۶ نظر
۲۳۰۹
۶ نظر
۲۳۰۹
پ

مردم درباره قیمت بنزین حکم صادر کردند

روز گذشته به خیابان رفتیم و از مردم پرسیدیم اگر قرار باشد بنزین تک‌نرخی شود، چه قیمتی را برای آن مناسب می‌دانند؟ پاسخ‌ها فاصله قابل‌توجهی با عدد ۸۷ هزار و ۲۰۰ تومانی مطرح‌شده در طرح دولت داشت.

برترین‌ها: روز گذشته به خیابان رفتیم و از مردم پرسیدیم اگر قرار باشد بنزین تک‌نرخی شود، چه قیمتی را برای آن مناسب می‌دانند؟ پاسخ‌ها فاصله قابل‌توجهی با عدد ۸۷ هزار و ۲۰۰ تومانی مطرح‌شده در طرح دولت داشت؛ بسیاری از افرادی که با آنها گفت‌وگو کردیم، قیمتی در محدوده پنج هزار تومان را رقم مطلوب خود می‌دانستند.

به هر حال، افزایش نرخ بنزین این روزها به یکی از بحث‌برانگیزترین موضوعات جامعه تبدیل شده است. دولت چند سناریو برای تغییر شیوه قیمت‌گذاری مطرح کرده، اما واکنش کاربران و رسانه‌ها نشان می‌دهد هنوز ابهام و نگرانی قابل‌توجهی درباره این تصمیم وجود دارد. نگرانی اصلی البته فقط قیمت خود بنزین نیست؛ بلکه اثر احتمالی افزایش قیمت بر کرایه‌ها، حمل‌ونقل و در نهایت سایر کالاها و خدمات است. با تماشای این گزارش همراه ما باشید.

تغییر سن شناسنامه با یک روش گیاهی آلمانی

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    بهترین کار به نظرم همون اختصاص یه سهمیه ی منطقی به ازای هر کد ملیه. ولی واقعا منطقی باشه. ممکنه یه فردی ازدواج هم نکرده ولی مستقل زندگی میکنه و خودرو داره و بنزین لازم داره. باید حداقل در ماه 150 لیترو داشته باشه دیگه. حالا میتونه این مقدار دو نرخی باشه. مثلا 3 هزار و 5 هزار تومنی. مازاد بر اون آزاد باشه کسی هم که کد ملی نداره بنزینی دریافت نکنه. هرچند همه میدونن اون مقدار بنزینی که داره قاچاق میشه از راه های دیگه هست. کسی نمیره مستقیم تو پمپ بنزین و بخواد بنزین قاچاق بزنه. اینا بهونست.

  • ناشناس

    مصاحبه شوندگان گزینشی بودن
    وگرنه داخل سایت خودتون نظر سنجی گذاشنید نظر اکثریت مشخص بود

  • یک اقتصاددان

    مشکل اونجاست کسی که طب خونده ولی هنوز نمیدونه اقتصاد با سینه یا صاد . آقای پزشکیان گیریم بنزین رو کردی 87500 تومن و بعد هم راضی که قیمتش واقعی شده . بلافاصله این نرخ ابتدا تو مسافر و حمل و نقل کالا و موج بعدی روی کل خدمات و کالاها بصورت افزایش بالای 2000 و 3000 درصد خودشو نشون میده و تازه رشد قیمتها دقیقه ای و لحظه ای میشه و مدام و مدام میره بالا و بالاتر . شما هم برای مخارجت با نرخ های نجومی روز مجبوری هی پول جدید خلق کنی و اینبار با افتخار از چک پول یک میلیارد تومنی و ده میلیارد تومنی رونمایی کنی . یکماه نشده بحدی دلار و همه چی سر بفلک میزنه که میگی لیتری 87500 از آب ارزونتره باید به نرخ واقعیش برسه لیتری یک میلیون !! چاهی میکنی که اول از همه خودت میفتی توش . یعنی عین دهه 30 میلادی آلمان دچار ابرتورم افسانه ای میشی و بنیان اجتماع بطور بسیار بسیار وحشتناکی مختل و آشوب زده میشه . هدفتون از این سیاستهای ویرانگر و مرگبار چیه الله اعلم . بنظر من یا حرف خودتونه که ابدا اینکاره نیستین و همش شده گند پشت گند یا عمدی در کاره

  • ناشناس

    اضافه کنید مدیران بی کفایت هم باید بروند

  • ناشناس

    نباید تغیییر کنه اصلا و ابدا و هرگز و هرگز

  • ناشناس

    واقعا عجیبه ! کشوری که مجموع ذخائر نفت و گازش مقام اول جهانه اینه وضعش !!! پس اشکال از کشور و سرزمین پرنعمت نیست اشکال در عقل های داخل کاسه سرهاست!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج