۱۶۱۰۹۹۱
۱۴۸۶
۱۴۸۶
پ

آپارتمان‌های نوساز با منظره مستقیم به قبرستان!

ساختمان‌های نوساز منطقه آوجیلار استانبول که در قالب طرح نوسازی شهری ساخته شده‌اند، به دلیل فاصله بسیار کم با قبرستان آمبارلی خبرساز شده‌اند.

چندثانیه: ساختمان‌های نوساز منطقه آوجیلار استانبول که در قالب طرح نوسازی شهری ساخته شده‌اند، به دلیل فاصله بسیار کم با قبرستان آمبارلی خبرساز شده‌اند.

ساختمان‌های نوساز در منطقه آوجیلار استانبول که در چارچوب طرح نوسازی شهری ساخته شده‌اند، به دلیل فاصله بسیار کم با قبرستان آمبارلی، توجه‌ها را جلب کرده‌اند.

پنجره‌ها و بالکن‌های برخی از این واحدهای مسکونی مستقیماً رو به قبرستان قرار دارند و همین موضوع تصاویر متفاوتی را به وجود آورده است.

این ساختمان‌ها در مجاورت قبرستان ساخته شده‌اند و نزدیکی محل سکونت به قبرها، واکنش‌های مختلفی را در فضای مجازی به دنبال داشته است.

photo_2026-08-21_17-00-22

توی کل ایران صحبت از این چربیسوز گیاهه! 60%تخفیف تا امشب

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج