نقش رییس مجلس در توقیف دو فیلم پر سروصدا
سیدضیا هاشمی، تهیهکننده سینما، در گفتوگویی ادعای جنجالی درباره توقیف «گشت ارشاد ۱» و «زندگی خصوصی» مطرح کرد و مدعی شد پس از درخواست رئیس مجلس در تلویزیون، این دو فیلم فردای آن روز از اکران پایین کشیده شدند.
آن: سیدضیا هاشمی، تهیهکننده سینما، در گفتوگویی با رسانه تصویری «آن» درباره ماجرای توقیف فیلمهای «گشت ارشاد ۱» و «زندگی خصوصی» صحبت کرد و روایت متفاوتی از نحوه جلوگیری از ادامه نمایش این آثار ارائه داد.

هاشمی با اشاره به اینکه هر دو فیلم با مجوز ساخته و اکران شده بودند، گفت پس از اعمال فشارهای مختلف، رئیس مجلس در یک برنامه تلویزیونی خواستار جلوگیری از نمایش این دو فیلم شد.
این تهیهکننده مدعی شد که تنها یک روز پس از مطرح شدن این درخواست در تلویزیون، فیلمها از اکران پایین کشیده شدند.
هاشمی در ادامه نسبت به تبعات چنین دخالتهایی در سینما هشدار داد و گفت ادامه این روند و سختگیریها میتواند سینما را به سمت تولیدات زیرزمینی سوق دهد.
ارسال نظر