۱۶۱۳۴۷۲
۴۳۰
۴۳۰
پ

نقل‌قول پسر حداد از رهبر شهید: آقا مجتبی، آقازاده نیست

فریدالدین حدادعادل در روایتی تازه از جایگاه و نقش سیدمجتبی خامنه‌ای، به نقل از یکی از فرماندهان نظامی، از تأکید رهبر شهید بر اعتبار دستورات او سخن گفت.

باشگاه خبرنگاران جوان: فریدالدین حدادعادل در روایتی تازه از جایگاه و نقش آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای، به نقل از یکی از فرماندهان نظامی، از تأکید رهبر شهید بر اعتبار دستورات او سخن گفت. 

photo_2026-09-04_12-25-20

فریدالدین حدادعادل با اشاره به خاطره‌ای از رهبر انقلاب گفت: آقا مجتبی از خرداد ۷۶ فعالیت‌های سیاسی به عهده‌اش گذاشته شد. نقل است که آقای فدوی گفته‌اند یک وقت حاج‌آقا مجتبی یک چیزی به ما گفتند که دستور عملیاتی داشت؛ شک کردیم که اگر انجام دهیم، ممکن است خرده بگیرند. خدمت آقا می‌رسند و آقا می‌فرماید: حرف آقا مجتبی حرف من است.

آقا چند مرتبه در جاهای مختلف فرموده بودند که آقا مجتبی آقازاده نیست و خودش آقا است.

شامپو تحت لیسانس آلمان قطع ریزش و رویش مجدد موها

خرید محصول
دندانپزشکی تخصصی ایثار - ایمپلنت دندان دیجیتال

۲۵٪ تخفیف ایمپلنت دندان و خدمات دندانپزشکی

اقساطی بدون نیاز به چک و ضامن

ویزیت و مشاوره رایگان ←

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج