۱۶۱۳۹۸۶
۴۰
۴۰
پ

کشف محموله سلاح و مهمات در مرز اشنویه

سپاه از ‌کشف محموله اقلام ضد‌امنیتی‌ در مرزهای‌ شمال‌غرب خبر داد.

فرارو: سپاه از ‌کشف محموله اقلام ضد‌امنیتی‌ در مرزهای‌ شمال‌غرب خبر داد.

سپاه+پاسداران

 روابط عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهدای سپاه اعلام کرد یک محموله تجهیزات ضدامنیتی در مرز شهرستان اشنویه در آذربایجان غربی کشف و ضبط شده است.

 روابط عمومی قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) سپاه اعلام کرد این محموله در پی اقدامات اطلاعاتی پاسداران گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه آذربایجان غربی کشف شده است.

بر اساس این اطلاعیه، محموله کشف‌شده شامل ۶ قبضه سلاح کلاشینکف، ۲۸ خشاب کلاشینکف، ۶ سینه‌خشاب، ۴۵۶ فشنگ خارجی، ۷۷ فشنگ ثاقب و ۲۴۶ فشنگ معمولی بوده است.

در این اطلاعیه ذکر شده است که «گروهک‌های تروریستی تجزیه‌طلب با هماهنگی و هدایت سرویس‌های جاسوسی استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی» قصد داشتند این تجهیزات را برای انجام اقدامات خرابکارانه به مناطق عمقی کشور منتقل کنند.

قرارگاه حمزه سیدالشهدا نیروی زمینی سپاه همچنین هشدار داد با «رصد مستمر اطلاعاتی گروهک‌های تروریستی»، با هرگونه اقدام امنیتی برخورد خواهد کرد و این قرارگاه برای پاسخ به چنین اقدامات احتمالی آمادگی دارد.


 

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج