کنایه بقایی به پرو پس از قطع ارتباط با ایران
اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه، در نشست خبری امروز خود به چند موضوع مهم از جمله وضعیت خلبانان ایرانی در قطر، قطع ارتباط پرو با ایران، روادید آمریکا برای هیئت ایرانی و تحولات منطقه پاسخ داد.
شرق: اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه، در نشست خبری امروز خود به چند موضوع مهم از جمله وضعیت خلبانان ایرانی در قطر، قطع ارتباط پرو با ایران، روادید آمریکا برای هیئت ایرانی و تحولات منطقه پاسخ داد.
بقایی درباره سرنوشت سه خلبان ایرانی در قطر گفت: پیگیریها درباره وضعیت این افراد ادامه دارد و هیئت فنی ستاد کل نیز طی روزهای اخیر از قطر بازدید کرده و گفتوگوهای فنی در این رابطه در جریان است. او تأکید کرد که ایران از پیگیری این موضوع صرفنظر نخواهد کرد.
سخنگوی وزارت خارجه همچنین درباره اقدام پرو در قطع ارتباط با ایران اظهار کرد: «قبل از این هم ارتباط دیپلماتیک با پرو نداشتیم» و این اقدام را «خالیفروشی» توصیف کرد.
بقایی درباره حضور ایران در نشست مجمع عمومی سازمان ملل نیز گفت: ایران بنا دارد در این نشست مشارکت کند، مشروط به اینکه آمریکا روادید لازم را بهموقع صادر کند.
او همچنین درباره تحولات منطقه و نقش قطر در کاهش تنشها گفت: هیئت قطری روز گذشته در تهران حضور داشت و دیدارهای خوبی با عباس عراقچی برای کمک به کاهش تنشها انجام شد.
سخنگوی وزارت خارجه در بخش دیگری از سخنان خود درباره روابط ایران و کره جنوبی نیز هشدار داد که مشارکت در اقدامات مداخلهجویانه آمریکا میتواند امنیت دریانوردی را تحت تأثیر قرار دهد.
ارسال نظر