۱۶۱۵۱۷۰
۱ نظر
۵۱۲
۱ نظر
۵۱۲
پ

سهمیه گازوئیل کامیون‌داران بدون توضیح کاهش یافت

نایب‌رئیس کانون کامیون‌داران از کاهش سهمیه گازوئیل کامیونداران خبر داد و گفت که تاکنون توضیح مشخصی درباره علت کاهش سهمیه سوخت به کامیونداران ارائه نشده است.

ایسنا: نایب‌رئیس کانون کامیون‌داران از کاهش سهمیه گازوئیل کامیونداران خبر داد و گفت که تاکنون توضیح مشخصی درباره علت کاهش سهمیه سوخت به کامیونداران ارائه نشده است.

images

کامیون‌داران ناچارند نیاز خود را از بازار آزاد تأمین کنند؛ جایی که گازوئیل با قیمت‌های بسیار بالاتر عرضه می‌شود.

بدون ورزش لاغر شو لاغری با این پودر جادویی خرید محصول

خرید محصول
دندانپزشکی تخصصی ایثار - ایمپلنت دندان دیجیتال

۲۵٪ تخفیف ایمپلنت دندان و خدمات دندانپزشکی

اقساطی بدون نیاز به چک و ضامن

ویزیت و مشاوره رایگان ←

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • علی

    اکثر کامیون دار ها و مینی بوس دار ها و ... ، بیشتر گازوئیل سهمیه ای دریافتی را در بازار آزاد می فروشند و از این راه کسب درآمد می کنند.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج