۱۶۱۶۱۷۱
۳۸۶
۳۸۶
پ

اعزام ناو جنگی ایتالیایی به تنگه باب‌المندب

ایتالیا اعلام کرد: برای حفاظت از کشتیرانی در تنگه باب‌المندب، ناوهای جنگی اعزام می‌کند.

فارس: گیدو کروستو، وزیر دفاع ایتالیا، اعلام کرد: این کشور برای تضمین عبور ایمن کشتی‌های تجاری خود از تنگه باب‌المندب، کشتی‌های جنگی اعزام خواهد کرد؛ رم منتظر تصمیم مشترک اتحادیه اروپا نخواهد ماند.

کروستو با بیان اینکه «ما توانایی حفاظت از این مسیر را داریم»، هشدار داد: اگر این آبراه غیرقابل‌عبور شود، پیامدهای اقتصادی آن وخیم خواهد بود.

0

وزیر دفاع ایتالیا اظهار داشت: رم «نباید اجازه دهد تأخیرهای بوروکراتیک در تصمیم‌گیری، وضعیتی را که هم‌اکنون پیچیده است، وخیم‌تر کند».

تنگه باب‌المندب دریای سرخ را به خلیج عدن متصل می‌کند و یکی از پرترددترین کریدورهای کشتیرانی جهان میان اروپا و آسیا، و همچنین مسیری حیاتی برای حمل‌ونقل نفت، گاز و کانتینر به مقصد کانال سوئز و بالعکس به شمار می‌رود. به‌طور تاریخی، حدود ۱۲ تا ۱۵ درصد از تجارت جهانی از این آبراه باریک عبور کرده است؛ آبراهی که یمن را از جیبوتی و اریتره در سمت آفریقا جدا می‌کند و عرض آن در باریک‌ترین نقطه، تنها حدود ۳۰ کیلومتر (۱۹ مایل) است. در درگیری‌های اخیر، حوثی‌های یمن با تصرف چند شهر و جزیره توانسته‌اند این آبراه مهم و حیاتی را کنترل کنند.

دندانپزشکی تخصصی ایثار - ایمپلنت دندان دیجیتال

۲۵٪ تخفیف ایمپلنت دندان و خدمات دندانپزشکی

اقساطی بدون نیاز به چک و ضامن

ویزیت و مشاوره رایگان ←

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج