۱۶۱۶۵۱۹
۱۶۷۷
۱۶۷۷
پ

دو برنامه توقیف‌شده دوباره روی آنتن می‌روند

پس از توقف پخش برنامه‌های «شفرونی۲» و «روشن» در پی شکایت ساترا، با دستور قضایی حکم رفع توقیف این دو برنامه صادر شد.

ایسنا: پس از توقف پخش برنامه‌های «شفرونی۲» و «روشن» در پی شکایت ساترا، با دستور قضایی حکم رفع توقیف این دو برنامه صادر شد.

photo_2026-09-20_10-10-43

پس از اعلام جرم ساترا علیه برنامه «شفرونی۲ » در ۲۱ شهریور ماه و دستور دادستانی مبنی بر توقف پخش، امروز حکم رفع توقیف این برنامه صادر و «شفرونی» می‌تواند از همین هفته پخش خود را از سر بگیرد. 

ساترا در شکایت خود به دادسرای فرهنگ و رسانه، انتشار بدون مجوز و محتوای غیراخلاقی و خلاف عفت عمومی را عامل درخواست توقیف برنامه عنوان کرده بود که با حضور تهیه‌کننده برنامه در دادسرا و ارائه توضیحات و مستندات و انجام برخی مراحل قانونی، دستور رفع توقیف «شفرونی» صادر و به پلتفرم پخش‌کننده و ساترا ابلاغ شد.

همچنین برنامه «روشن» نیز با استناد به قانون مطبوعات و آیین‌نامه‌های اجرایی آن مشمول موارد ادعایی در شکایت ساترا نشد و دستور تداوم پخش آن نیز صادر شد.

بدون ورزش لاغر شو لاغری با این پودر جادویی خرید محصول

خرید محصول
دندانپزشکی تخصصی ایثار - ایمپلنت دندان دیجیتال

۲۵٪ تخفیف ایمپلنت دندان و خدمات دندانپزشکی

اقساطی بدون نیاز به چک و ضامن

ویزیت و مشاوره رایگان ←

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج