۱۶۱۸۰۹۸
۳۱۳۷
۳۱۳۷
پ

مرگ تلخ خانواده سمنانی پس از یک اشتباه مرگبار

مصرف قارچ سمی در سمنان به حادثه‌ای تلخ برای یک خانواده تبدیل شد و جان چهار عضو این خانواده را گرفت.

رکنا: مصرف قارچ سمی در سمنان به حادثه‌ای تلخ برای یک خانواده تبدیل شد و جان چهار عضو این خانواده را گرفت.

1b69d0b9ZjoyNjA3MzIxLmpwZ3xmdWk6MjQ4ODg0MXxsOmZhfHY6MQ

این حادثه پس از مصرف قارچ سمی رخ داد و ۵ عضو یک خانواده دچار مسمومیت شدند که تاکنون ۴ نفر از آنها جان خود را از دست داده‌اند. برخی از قارچ‌های سمی خطرناک موجود در ایران از جمله آمانیتا ویروسا یا فرشته ویرانگر، آمانیتا فالوئیدس یا کلاه مرگ، لپیوتا و گالرینا هستند. سموم موجود در این گونه‌ها می‌تواند موجب آسیب شدید به کبد و کلیه و در مواردی مرگ شود.

علائم مسمومیت با برخی از این قارچ‌ها ممکن است چند ساعت پس از مصرف ظاهر شود و در مواردی پس از یک دوره بهبودی موقت، وضعیت فرد به سرعت وخیم شود.

هشدار: از مصرف قارچ‌های خودرو و ناشناخته خودداری کنید؛ تشخیص قارچ‌های سمی از گونه‌های خوراکی برای افراد غیرمتخصص دشوار است و پختن یا سرخ کردن نیز لزوماً سموم خطرناک برخی قارچ‌ها را از بین نمی‌برد.

با 50%تخفیف بخر معجزه درمان ریزش مو با این شامپو خرید محصول

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج