۱۶۱۸۴۵۳
۲ نظر
۱۵۵۲
۲ نظر
۱۵۵۲
پ

خاکستر کیوان خسروانی به طبیعت سپرده شد

کانال «نامه‌هایی از پاریس» در تلگرام با انتشار ویدیویی اعلام کرد که خاکستر کیوان خسروانی، معمار و طراح صاحب‌سبک ایرانی و از چهره‌های تاثیرگذار در شکل‌گیری زبان مدرن طراحی در ایران، روز دوشنبه، ششم مهرماه، در «باغ خاطرات» آرامستان «پرلاشز» پاریس به طبیعت سپرده شد.

برترین‌ها: کانال «نامه‌هایی از پاریس» در تلگرام با انتشار ویدیویی اعلام کرد که خاکستر کیوان خسروانی، معمار و طراح صاحب‌سبک ایرانی و از چهره‌های تاثیرگذار در شکل‌گیری زبان مدرن طراحی در ایران، روز دوشنبه، ششم مهرماه، در «باغ خاطرات» آرامستان «پرلاشز» پاریس به طبیعت سپرده شد. در این پیام با اشاره به همراهی دوستان نزدیک او در این مراسم آمده است: «یاد و خاطره رفیق‌مان کیوان همیشه گرامی است و یادگارهای هنری او در عرصه‌های معماری و طراحی لباس باقی خواهد ماند.» کیوان خسروانی روز جمعه ۱۳ شهریورماه در ۸۸ سالگی درگذشت.

90% مردم ازش جواب گرفتن. یکی ازجدیدترین ترکیبات برای ریزش مو با تخفیف بخر

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    اسكول بوده

  • ..

    وای چه وحشتناک!!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج