۱۶۱۸۵۲۵
۱ نظر
۴۱۵۲
۱ نظر
۴۱۵۲
پ

خانواده‌ای که برای گرفتن رضایت رفتند و کشته شدند!

در حادثه‌ای خونین در یکی از روستاهای علی‌آبادکتول، سه عضو یک خانواده در اقدامی انتقام‌جویانه به قتل رسیدند.

ایرنا: در حالی که پلیس پیش‌تر از قتل سه عضو یک خانواده در علی‌آبادکتول بر اثر اختلافات شخصی خبر داده بود، گزارش‌های جدید جزئیات تازه‌ای از این حادثه را روایت می‌کنند؛ بر اساس این گزارش‌ها، اعضای این خانواده برای گرفتن رضایت از خانواده مقتول حادثه تیرماه به منزل آنها رفته بودند که هدف تیراندازی قرار گرفتند.

پدر، مادر و برادر کوچک‌تر پسری ۱۷ ساله که در تیرماه امسال مرتکب قتل شده بود، برای گرفتن رضایت از خانواده مقتول به منزل آنها رفته بودند، اما این دیدار به جنایت ختم شد و یکی از بستگان مقتول به سوی آنها شلیک کرد.

سرهنگ حسین نوروزی اعلام کرده که این فرد از بستگان مقتول حادثه تیرماه، پس از این اقدام از محل متواری شده و تحقیقات پلیس آگاهی برای شناسایی و دستگیری او ادامه دارد.

با 50%تخفیف بخر معجزه درمان ریزش مو با این شامپو خرید محصول

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    قاتل رو بگيريد اما زجركش كنيد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج