۱۶۱۹۴۴۱
۵ نظر
۱۳۸۰
۵ نظر
۱۳۸۰
پ

واکنش قابل تأمل به تغییر نام میدان نوبنیاد و معابر تهران

صادق حسینی روزنامه نگار: اگر میدان کاج را مردم میدان تهرانی‌مقدم صدا کردند؛ بلوار دریا را هم بلوار تنگسیری و نوبنیاد را هم شمخانی صدا می‌ کنند.

برترین‌ها: پس از تصویب تغییر نام برخی معابر تهران از سوی شورای شهر، بحث درباره ماندگاری این نام‌ها در میان کاربران بالا گرفته است. صادق حسینی، روزنامه‌نگار، با اشاره به تجربه تغییر نام برخی نقاط شهر، نوشت: «اگر میدان کاج را مردم میدان تهرانی‌مقدم صدا کردند؛ بلوار دریا را هم بلوار تنگسیری و نوبنیاد را هم شمخانی صدا می‌کنند.»

پیش‌تر گزارش شده بود شورای شهر تهران با تصویب یک ماده واحده، میدان نوبنیاد را به نام شهید دریاسالار علی شمخانی تغییر نام داده است.

photo_2026-10-05_11-38-06

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    تو را به خدا اسامی اشخاص را در شهرها نگذارید اصلا مناسب و زیبا نیست و بی حرمتی هم هست

  • ناشناس

    مسئولین حال ظرفیت جدید ندارن مزاحم شون نشید ...مثل خودشون که مملکت و گرفتن دست خودشون و فک و فامیل شون فقط جا به جا میشن میادین هم دست شون گرفتن و هی اسم جا به جا میکنن .

  • ناشناس

    الان زنده میشن تا اسماشون گزاشتید رو خیابونا.

    پاسخ ها

    • رضا

      نه عزیز اسمشون زنده میمونه برای نسل‌های بعد

  • رضا

    چه تاملی باید کرد؟؟؟؟؟؟؟
    طرف میگه ظرفیت شهری درست کنید
    چرا باید شهر تهران آنقدر بزرگ بشه ؟؟؟
    از یه طرف که دیگه تو کوهین
    از یه طرف چسبیدن به کرج
    از یه طرف دیگه یواش یواش سمنان تو مشتمونه
    تا قم‌که چراغونی کردیم
    از طرف ساوه هم که دیگه خیلی وقته جز اتوبان آزادگان شده کدوم ظرفیت منظورشه؟؟؟؟؟؟؟
    شما هم عشق جنجال و مخالفت با همه چیز تیتر میزنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج