۱۶۲۰۱۳۴
۲ نظر
۵۲۷
۲ نظر
۵۲۷
پ

گلزار: چرا از موفقیت یکدیگر خوشحال نشویم؟

محمدرضا گلزار، بازیگر و مجری، در واکنش به انتقادها از انتشار تصاویر خودرو و سبک زندگی‌اش در فضای مجازی گفت که قصد پز دادن با دارایی‌هایش را ندارد و آنچه منتشر می‌کند بخشی از زندگی اوست.

چندثانیه: محمدرضا گلزار، بازیگر و مجری، در واکنش به انتقادها از انتشار تصاویر خودرو و سبک زندگی‌اش در فضای مجازی گفت که قصد پز دادن با دارایی‌هایش را ندارد و آنچه منتشر می‌کند بخشی از زندگی اوست.

او با اشاره به اینکه نزدیک به سه دهه فعالیت کرده است، گفت طبیعی است فردی که سال‌ها کار کرده، بخشی از نتیجه تلاش خود را در زندگی‌اش ببیند. گلزار تأکید کرد شرایط اقتصادی جامعه و دغدغه‌های معیشتی مردم را درک می‌کند، اما معتقد است موفقیت یک فرد نباید الزاماً موجب ناراحتی دیگران شود.

او برای توضیح دیدگاه خود به هند اشاره کرد و گفت با وجود فاصله طبقاتی شدید در این کشور، شاهرخ خان با رولزرویس رفت‌وآمد می‌کند و در کنار آن، بخش‌هایی از جامعه در شرایط بسیار دشواری زندگی می‌کنند. به گفته گلزار، نمی‌توان از این واقعیت نتیجه گرفت که نمایش موفقیت یک فرد باید باعث آسیب یا ناراحتی دیگران شود.

گلزار همچنین فضای مجازی و جهت‌دهی آن به افکار عمومی را یکی از مسائل قابل تأمل دانست و گفت بهتر است افراد به جای ناراحتی از موفقیت دیگران، از پیشرفت یکدیگر خوشحال شوند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • حسین

    شاید بزرگترین دلیلش اینه که ابزار و شرایط موفقیت برای اکثر عموم دیگه فراهم نیست

  • ناشناس

    چرا در شرایط امروز جامعه که خیلی‌ها نمیتونند روز رو به شب برسونندو شرمنده خانواده شون نباشند جنابعالی از آووکادو و خاویار خوردن و خریداری میلیاردی خودتون عکس میزارید و توقع دارید مردم براتون کف بزنند که پیشرفت کردید ؟فکر نمیکنید هر کاری زمانی داره ؟الان وقتشه که عکس های کمک رسانی تون رو منتشر کنید نه خوشگذرونیتون رو ؟
    خیلی‌ها رو تکبر و غرور شون به زمین زده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج