۱۶۲۰۱۴۰
۲ نظر
۴۳۴
۲ نظر
۴۳۴
پ

واکنش وزیر بهداشت درباره مورد مشکوک به طاعون در روسیه

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با اشاره به گزارش‌های مطرح‌شده درباره موارد طاعون در روسیه گفت: مراقبت‌های بهداشتی در همه مرزهای کشور در حال انجام است و دستورالعمل‌های لازم به مراکز بهداشتی و مرزی ابلاغ شده است و با توجه به اقدامات انجام‌شده، جای نگرانی وجود ندارد.

ایرنا: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با اشاره به گزارش‌های مطرح‌شده درباره موارد طاعون در روسیه گفت: مراقبت‌های بهداشتی در همه مرزهای کشور در حال انجام است و دستورالعمل‌های لازم به مراکز بهداشتی و مرزی ابلاغ شده است و با توجه به اقدامات انجام‌شده، جای نگرانی وجود ندارد.

محمدرضا ظفرقندی در حاشیه آیین افتتاح نخستین مرکز تشخیص و درمان سرطان کودکان در بیمارستان کودکان حکیم و در جمع خبرنگاران، در پاسخ به پرسشی درباره گزارش‌های مطرح‌شده درباره بیماری طاعون و اقدامات پیشگیرانه در کشور، اظهار کرد: مراقبت‌های لازم در همه مرزهای کشور در حال انجام است و دستورالعمل‌های لازم به مراکز بهداشتی و مرزها ابلاغ شده است.

1

وی افزود: مواردی در روسیه مطرح و از سوی سازمان جهانی بهداشت در حال بررسی است و هنوز اعلام رسمی از سوی این سازمان درباره این موضوع صورت نگرفته است، اما ما مراقبت‌های لازم را انجام داده‌ایم.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: در دو سه روز گذشته نیز دستورالعمل‌های لازم به مراکز مربوطه ابلاغ شده و اقدامات مراقبتی در حال انجام است؛ بنابراین جای نگرانی وجود ندارد.

ظفرقندی با اشاره به افتتاح این مرکز همزمان با روز جهانی کودک، اظهار کرد: کودکان بهترین، پاک‌ترین و دوست‌داشتنی‌ترین مخلوقات خداوند هستند و اقدامی که امروز در ادامه پروژه بیمارستان کودکان حکیم و در یکی از مناطق جنوب شهر تهران به بهره‌برداری رسید، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی افزود: اینکه در میانه جنگ، چنین مرکز مهمی را افتتاح می‌کنیم، ارزشمند است. این مرکز می‌تواند یک مرکز جامع سرطان برای بیماران نه فقط از تهران، بلکه از سراسر کشور باشد و بیماران از نقاط مختلف کشور برای دریافت خدمات جامع درمان سرطان به این مرکز مراجعه کنند.

ظفرقندی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های درمانی بیمارستان کودکان حکیم گفت: اقدامات بزرگی در این مرکز انجام می‌شود. مدتی پیش نیز برای انجام نخستین پیوند کبد کودکان در این مرکز حضور داشتم و شاهد بودیم کودکی از روستاهای شبستر در آذربایجان شرقی در اینجا تحت پیوند کبد قرار گرفت و این خدمت تقریباً به صورت رایگان ارائه شد که به نظرم خدمت بزرگی به مردم است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    دوره کرنا، وقتی همه هواپیمایی ها از ترس از رفتن به چین خئدداری کردند هواپیمایی ماهان رفت ترکیه و مسافران چینی را برد چین! میگویند یکی از راه های انتقال کرونا به ایران همین ماهان بود

  • شاهین

    بازهم دولتها تصمیم گرفتن یه عده بیگناه از مردم رو بکشن اینا همش آماده سازی برای بحران هست

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج