۱۶۲۰۳۹۶
۸۱۲
۸۱۲
پ

نیوشا ضیغمی: نصف شب آمدند ساعت دستم را گرفتند

نیوشا ضیغمی در گفت‌وگوی جدید خود در برنامه «تی‌وی ۱۰» درباره یکی از سخت‌ترین دوره‌های زندگی‌اش صحبت کرد و از روزهایی گفت که فشار مشکلات شخصی و جدایی، شرایط روحی دشواری برایش ایجاد کرده بود.

برترین‌ها: نیوشا ضیغمی در گفت‌وگوی جدید خود در برنامه «تی‌وی ۱۰» درباره یکی از سخت‌ترین دوره‌های زندگی‌اش صحبت کرد و از روزهایی گفت که فشار مشکلات شخصی و جدایی، شرایط روحی دشواری برایش ایجاد کرده بود.

این بازیگر با اشاره به سال‌هایی که با مشکلات مختلف روبه‌رو بوده، گفت سه سال را با سختی‌های زیادی پشت سر گذاشته و بسیاری از اطرافیانش از شرایط واقعی او خبر نداشتند.

ضیغمی در بخشی از این گفتگو گفت: «به جایی رسیده بودم که می‌خواستم بمیرم».

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج