۱۶۲۱۴۳۳
۱۶۶۹
۱۶۶۹
پ

مهمان صداوسیما: ما نمی‌توانیم پدر آمریکا را دربیاوریم!

غلامحسین کرباسچی که میهمان برنامه تلویزیونی ًبه وقت ایران ً در صدا و سیما بود گفت:هر روز کارشناس بیاورید و بگویند ما داریم پدر آمریکا را درمی‌آوریم؛ اما واقعیت این است که ما نمی‌توانیم چنین کاری بکنیم. درست است که به آمریکا آسیب زده‌ایم، اما باید دید دقیقاً چه میزان خسارت به آن‌ها وارد شده است.

دانشجو: غلامحسین کرباسچی که میهمان برنامه تلویزیونی ًبه وقت ایران ً در صدا و سیما بود گفت:هر روز کارشناس بیاورید و بگویند ما داریم پدر آمریکا را درمی‌آوریم؛ اما واقعیت این است که ما نمی‌توانیم چنین کاری بکنیم. درست است که به آمریکا آسیب زده‌ایم، اما باید دید دقیقاً چه میزان خسارت به آن‌ها وارد شده است.

آسیب‌هایی که ما به آمریکا وارد کرده‌ایم، با خسارت‌هایی که کشور و مردم خودمان متحمل شده‌اند، قابل مقایسه نیست. اساساً توان و ظرفیت ما با آمریکا قابل مقایسه نیست.

مشروح اظهارات  کرباسچی به شرح زیر است: 

اینکه یک روز در خیابان آقای روحانی را هو کنند، یک روز علیه آقای ظریف حرف بزنند، یک روز شعار مرگ بر عراقچی بگویند، اینطور نمی‌شود کشور را اداره کرد.

در این شرایط جنگی، یک نفری را به اسم آقای مهرآئین جامعه‌شناس را ۸ سال زندان می‌دهند. آقای تاج‌زاده چرا ۱۱ ساله در زندان است؟ گیرم یک حرف غلط زده باشد.

ما باید ملت را پشت سر خودمان داشته باشیم تا هیچکس، نه ترامپ نه پدر و جدش جرأت جنگیدن با ما نداشته باشد.

از وقتی یک چالشی در کشور ایجاد شد، دشمن به طمع حمله افتاد.

مردم و رضایت مردم را داشته باشیم. مردم تنگه هرمز تنها را نمی‌خواهند، مردم می‌گویند چرا مهندس موسوی و آقای تاج‌زاده در زندان هستند؟ هر روز در خیابان یقه بچه‌ها را بگیریم، اینطور نمی‌توان رضایت مردم را داشت.

موشک داشته باشیم، اما موشک‌ها را به سمت کویت و بحرین و امارات نگیریم و کل منطقه را علیه خودمان نکنیم.

تست آمادگی شروع کسب‌وکار
الان استخدامم یا اول اینو ببین؟

کارمند بمونم یا رئیس خودم بشم؟!

با این تست ببین چقدر برای شروع کسب‌وکارت آماده هستی!

رایگان تست بده!

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج