۱۶۲۳۴۲۲
۴۹۳
۴۹۳
پ

خاطره‌انگیزترین ویدیویی که از دهه ۷۰ ندیده‌اید!

نمایش «پیروزی در شیکاگو» به کارگردانی داوود رشیدی در سال ۱۳۷۱ در تالار اصلی تئاتر شهر روی صحنه رفت؛ نمایشی پرستاره که از آن به‌عنوان یکی از نخستین تولیدات حرفه‌ای تئاتر پس از انقلاب با موسیقی زنده یاد شده است.

تریبون هنر: نمایش «پیروزی در شیکاگو» به کارگردانی داوود رشیدی در سال ۱۳۷۱ در تالار اصلی تئاتر شهر روی صحنه رفت؛ نمایشی پرستاره که از آن به‌عنوان یکی از نخستین تولیدات حرفه‌ای تئاتر پس از انقلاب با موسیقی زنده یاد شده است.

موسیقی نمایش را بابک بیات ساخته بود و در گروه موسیقی، چهره‌هایی چون علیرضا عصار و فؤاد حجازی حضور داشتند؛ عصار سال‌ها پیش از آن‌که به‌عنوان خواننده به شهرت برسد، در این نمایش نوازندگی می‌کرد.

در «پیروزی در شیکاگو» چهره‌هایی چون داوود رشیدی، مهدی هاشمی، فریماه فرجامی، منوچهر حامدی، لیلی رشیدی، سیروس ابراهیم‌زاده، افسانه چهره‌آزاد، کاظم هژیرآزاد و امیرحسین صدیق حضور داشتند.

در این ویدئو بخشی از اجرای موسیقی و همخوانی گروه را می‌بینید؛ تصویری تماشایی از یکی از خاطره‌انگیزترین تولیدات تئاتر ایران در آغاز دهه ۷۰.

 

تست آمادگی شروع کسب‌وکار
الان استخدامم یا اول اینو ببین؟

کارمند بمونم یا رئیس خودم بشم؟!

با این تست ببین چقدر برای شروع کسب‌وکارت آماده هستی!

رایگان تست بده!

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج