۱۶۲۴۵۲۱
۴۵
۴۵
پ

لاوروف: زلنسکی برای دیدار با پوتین باید به مسکو بیاید

وزیر خارجه روسیه تصریح کرد اگر زلنسکی خواستار دیدار با پوتین است، باید شخصاً به مسکو سفر کند.

تسنیم: وزیر خارجه روسیه تصریح کرد اگر زلنسکی خواستار دیدار با پوتین است، باید شخصاً به مسکو سفر کند.

140507080853060838404484

سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در حاشیه نشست گروه 20 در آتلانتا به تشریح مواضع مسکو درباره مناسبات با ایالات متحده، پرونده اوکراین و تحولات بین‌المللی پرداخت.

او گفت اگر ولادیمیر زلنسکی خواستار دیدار با ولادیمیر پوتین است، باید شخصاً به مسکو سفر کند.

وی ادامه داد مسکو همواره با ایالات متحده مشکلاتی داشته و خواهد داشت، اما از تمایل واشنگتن برای گفتگو استقبال می‌کند.

لاوروف تصریح کرد روسیه هیچ ممنوعیتی برای فروش سوخت ندارد و نحوه مدیریت محدودیت‌ها توسط آمریکا، مسئله خودِ واشنگتن است.

وزیر خارجه روسیه خاطرنشان کرد بسیاری از کشورهای عضو گروه 20 در گفتگوهای حاشیه‌ای، دعوت از لهستان به این نشست را تصمیمی نادرست دانستند.

 

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج