۱۴۶۵۳۱۴
۲۲۶۷
۲۲۶۷
پ

واکنش جالب وحید امیری به دعوت نشدن به تیم ملی

بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: گلی که من زدم زحمات بازیکنان تیم بود و امیدوارم در ادامه راه همه ما هم بتوانیم برای تیم بدرخشیم.

خبرورزشی: وحید امیری بازیکن تیم پرسپولیس پس از پیروزی مقابل شمس آذر قزوین در هفته نهم لیگ برتر، اظهار داشت: اول از همه خداراشکر می‌کنم. به نظر من یکی از سخت‌ترین بازی‌های لیگ‌مان بود و ما هم توانستیم ۳ امتیاز را کسب کنیم.

0

وی افزود:‌ آن گلی که من زدم زحمات بازیکنان تیم بود و امیدوارم در ادامه راه همه ما هم بتوانیم برای تیم بدرخشیم.

بازیکن‌ پرسپولیس گفت: در حال‌حاضر تنها هدف ما در پرسپولیس خوشحال کردن دل هواداران تیم است.

امیری در مورد عدم حضور او در تیم ملی، یادآور شد:‌ همیشه عاشق باری در تیم ملی بودم و همیشه هم به تصمیمات احترام گذاشتم. هر زمان صلاح بدانند با جان و دل برای تیم ملی بازی می‌کنم.

 

حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!

سفارش محصول
Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج