فلای تودی - بالا استیکی
۱۴۹۵۸۰۲
۱ نظر
۲۴۱۷
۱ نظر
۲۴۱۷
پ

چپ استقلال برای دربی پُر شد

ابولفضل جلالی پیش از دربی شرایط حضور در زمین را پیدا کرد.

ورزش سه: ابوالفضل جلالی مدافع چپ‌پای استقلال مشکلی برای حضور در دربی پایتخت نخواهد داشت و با صلاحدید کادرفنی در این مسابقه حاضر خواهد شد.
جوئل کوجو، محمدرضا آزادی، جلال‌الدین ماشاریپوف و ابوالفضل جلالی چهار بازیکنی هستند که در شرایط بهتری قرار گرفتند و آمادگی آنها با بررسی در آخرین تمرین این تیم پیش از دربی مشخص خواهد شد و کادرفنی استقلال در این رابطه تصمیم خواهد گرفت.

IMG_20250226_143635_789

محمد نوازی در نشست خبری اعلام کرد که در بین بازیکنان استقلال فقط مسعود جوما شرایط حضور در این مسابقه را نخواهد داشت و دیگر بازیکنان به فرم بهتری رسیدند، همچنین به احتمال زیاد ابوالفضل جلالی با پایان دوره مصدومیت به جمع بازیکنان این تیم اضافه خواهد شد.

به این ترتیب استقلال سهرابیان و جلالی را در سمت چپ زمین در اختیار خواهد داشت و با توجه به دوری طولانی مدت جلالی، سهرابیان بازیکن فیکس استقلال در این مسابقه خواهد بود.

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • علیزاده

    کیسه خواب سوراخه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج