۱۴۹۸۰۵۱
۲۰ نظر
۱۶۸۳
۲۰ نظر
۱۶۸۳
پ

رجز خوانی مدیرعامل استقلال برای النصر!

مدیرعامل استقلال گفت در صورت صعود تیم به دور بعد، بازیکنان و اعضای تیم پاداش خوبی دریافت خواهند کرد.

ورزش سه: در حاشیه نخستین جلسه تمرینی استقلال در ریاض، علی نظری جویباری، مدیرعامل آبی‌های پایتخت به صحبت با خبرنگاران پرداخت و از انگیزه و نشاط بازیکنان این تیم برای پیروزی برابر النصر صحبت کرد.

IMG_20250308_201655_713

جویباری درباره شرایط تیم گفت: من امروز استقلال را واقعاً در شرایط بسیار خوبی دیدم. ان‌شاءالله بتوانیم یک انرژی مثبت از سوی هواداران به تیم منتقل کنیم و النصر را در ریاض شکست دهیم. امیدواریم که همه دست به دست هم بدهیم، از جمله بازیکنان تیم که واقعاً باانگیزه، پرشور و باطراوت هستند و انرژی مثبت را از هواداران دریافت می‌کنند. ان‌شاءالله که بتوانیم از این مرحله عبور کنیم.

وی درخصوص تعیین پاداش بازیکنان در صورت صعود توضیح داد: بازیکنان ما برای دریافت پاداش بازی نمی‌کنند، بلکه هدفشان عبور از این مرحله و صعود به دور بعد است. با این‌حال، قطعاً پاداش خوبی برای آن‌ها در نظر گرفته‌ایم تا قدردان زحماتشان باشیم. بازیکنان تلاش زیادی می‌کنند و ما باید زحماتشان را ارج نهیم. به همین دلیل، یک پاداش ویژه برای آن‌ها در نظر داریم و امیدواریم که بتوانیم به‌خوبی قدردانی کنیم.

مدیرعامل استقلال تأثیر حضور رونالدو و تغییر شرایط النصر نیز گفت: با حضور کریستیانو رونالدو، شرایط النصر تغییر کرده است. اگر به بازی رفت در ایران دقت کنیم، می‌بینیم که بازیکنان ما در ابتدا کمی استرس داشتند، اما پس از مدتی توانستند بازی خود را انجام دهند. به نظر من، آن ترسی که درباره‌اش صحبت می‌شد، از بین رفته است و ان‌شاءالله بتوانیم در این دیدار النصر را شکست داده و به مرحله بعدی صعود کنیم. من اطمینان دارم که بازیکنان ما توانایی انجام این کار را دارند.

جویباری در پایان و درخصوص توقف النصر در بازی شب گذشته و امیدواری به صعود گفت: همان‌طور که گفتم، تیم ما باانگیزه و پرنشاط است. من نیمه دوم بازی النصر و الشباب را تماشا کردم و دیدم که النصر در نیمه دوم افت شدیدی نسبت به الشباب داشت. به نظر من، هرچه زمان بازی جلوتر برود، بازیکنان ما می‌توانند عملکرد بهتری ارائه دهند. امیدوارم که بتوانیم النصر را شکست دهیم. دیشب بازی خوبی را تماشا کردم و در دقایق پایانی، الشباب واقعاً بر بازی مسلط شده بود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • پرسپولیس افتخار ایران

    جنس از متوری همین چیزا داره

  • دنا اسای

    رجزخوانی؟ این اصطلاح برای حریف بد و دشمن
    کاربرد نه تیم خودمون میتونستی بنویسی کری
    خوانی

  • مسعود

    جویباری جوجتونه دوشنبه شب می شمارن تو ریاض

  • سرخ

    تو رجز نخون
    میشه
    آخه واسه ما هم کُری و رجز خوند ولی آخرش چی شد 😃😃

  • ایرانی

    دوشنبه بعد شکست در برابر النصر جویباری دوباره دربی رو پیش میکشه😊

  • پیسکالو

    لنگ کثیف

  • پیسکالو

    به امید پیروزی بر النصر.درود بر پسران آبی

  • پیسکالو

    لنگی ها دق کنید

  • محمدرضا..👑

    از این غلطا تو دربی زیاد کردن

  • محمد

    لنگی نویس بی وجدان..
    حالا اگه این حرفها رو اون درویش دزد میزد چی تیتر مینوشتی بی وجدان..

  • قلب،ابی،

    دیدیم جوجه،درویش،شمرده،شد،

  • کوروش

    لنگی بسوز

  • محمد

    این یارو همونیه که قبل از دربی میگفت اسقلال در دربی بباز نیست!!! زیاد جدیش نگیرین!!! بیماری توهم درمان نداره.

  • آبشار

    این کیسه های بدبخت تو حمام زیاد آواز خوندن حالا فکر می‌کنه تو حمومه

  • پسر زاگرس

    این برا پرسپولیس هم رجز خونده بود🤣🤣🤣

  • مهدی

    برا پرسپولیس هم رجز خوند در آخر تِل زد

  • امیر

    صدرصد می بازید بیخود رحز خوانی نکنید آبروی همه رو می برید

  • سرخ ترین

    رجزنیست زجر خوانی می کنه برعکس نوشتن

  • شاه

    اینها ده ساله دارن همین راه میرن

  • مصطفی جعفری

    الهی به امید خودت

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج