۱۵۱۰۱۸۱
۲ نظر
۱۲۱۰
۲ نظر
۱۲۱۰
پ

عربستان اسم و رسم رونالدو را خراب کرد!

کارشناس فوتبال سعودی اعتراف می‌کند که اسطوره پرتغالی با انتقال به لیگ این کشور سیاه‌ترین دوران فوتبالی‌اش را تجربه می‌کند.

فارس: «النصر رونالدو را نابود کرد»، این اظهارات ولید الفراج، کارشناس و مجری مشهور عربستانی از ناکامی تاریخی دارنده ۵ توپ طلای بهترین بازیکن دنیا با انتقال به فوتبال این کشور است.رونالدو در مدت ۲ سال در ۱۰ تورنمنت مختلف با النصر شرکت کرده و هیچ جامی کسب نکرده است.

اسطوره پرتغالی قبل از انتقال به لیگ عربستان به همراه منچستر یونایتد، رئال مادرید و یوونتوس بزرگترین افتخارات فوتبال اروپا را کسب کرده است.رونالدو ۲ روز پیش در نیمه نهایی لیگ نخبگان مقابل کاوازاکی ژاپن مغلوب شد و این طور ناراحتی خود را نشان داد.

0

کارشناس مشهور سعودی با نقد از فضای ناامیدکننده النصر می‌گوید که رونالدو کسی است که به مرد کامبک‌ها شهرت دارد ولی در فضای ناامیدکننده و شکست خورده النصر، بدترین دوران فوتبالی‌اش را تجربه می‌کند.

براساس گزارش ولید الفراج، رونالدو در ۱۰ جام مختلف با النصر برای قهرمانی جنگید ولی دست خالی ماند و فقط یک جام باشگاه‌های عربی را برد که یک جام دوستانه است و اصلا به شمار نمی‌آید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • kia

    رونالدو بدرد نخوره

  • ۲۹۳۴۱۳

    قدرت رسانه چرا کسی اسم مسی که دیشب سه بریک باخت و جام از دست داد نمیاره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج