ذوقزدگی کاپیتان استقلال برای صعود فجر به لیگ برتر
دروازهبان استقلال نسبت به صعود تیم شهرش به لیگ برتر واکنش نشان داد.
ورزش سه: تیم فوتبال فجر شهید سپاسی شیراز علیرغم شکست غیرمنتظره در بازی هفته سی و دوم لیگ دسته اول مقابل نفت مسجدسلیمان و با توجه به ناکامی صنعت نفت آبادان و آریو اسلامشهر در کسب برد، صعودش به لیگ برتر را قطعی کرد که این اتفاق با واکنش سید حسین حسینی همراه بود.
حسین حسینی که فوتبال خود را همراه با برق شیراز آغاز کرد و مطرح شد و در ادامه به استقلال رفت، حالا از صعود تیم زادگاهش به لیگ برتر ابراز خوشحالی نموده و به شاگردان پیروز قربانی تبریک گفت.
کاپیتان استقلال با انتشار تصویری از اعضای تیم فجر سپاسی شیراز به مناسبت صعودشان به لیگ برتر در استوری اینستاگرامی خود نوشت: «تبریک به مردم شیراز، مدیریت باشگاه فجر و سرمربی محترم آقای پیروز قربانی عزیز. به امید موفقیت در لیگ برتر»
نظر کاربران
خخخخخ آخه ساله دیگه باید سرباز بازیکن بره فجر بازی کنه ازحالا داره التماس می کنه
تیم فجر شهید سپاسی شیراز از تیمهای ریشه دار و خوب شیراز هست که چندسالی بود به لیگ یک سقوط کرده بود. الان دوباره به جایگاه اصلی خودش در لیگ برتر برگشته.
تبریک به بازیکنان و کادر فنی ومردم شیراز و استان فارس
خداییش حیفه تیمهایی مثل فجر و صنعت نفت آبادان و نساجی و خیبر تو دسته یک باشن و مثلا هوادار تهران که فقط اسمش هواداره و هیچکس دلش واسه نبودش تو لیگ برتر نمیسوزه و یا سایپا و پیکان تو لیگ برتر بازی کنن ، البته درسته که فوتبال حرفه ای شده و هر تیمی که مدیریت خوبی داشته باشه و خوب خرج کنه موفق تره و اکثر تیمهای شهرستانی که از نظر هوادار پشتوانه خوبی دارن از نظر مالی شرایط مساعدی ندارن و یا مدیریت ضعیفی دارن