۱۵۱۹۴۲۶
۳۳۶۵
۳۳۶۵
پ

ترفند مدیران استقلال برای جا انداختن سرمربی برزیلی

باشگاه استقلال ایمیلی رسمی حاوی مفاد توافق را برای یکی از گزینه‌های خارجی (کاریله) ارسال کرده و طرف مقابل نیز بدون معطلی آن را امضا کرده است.

فرهیختگان: در میانه گمانه‌زنی‌ها برای انتخاب سرمربی جدید استقلال، حالا یک واقعیت تأیید شده؛ باشگاه ایمیلی رسمی حاوی مفاد توافق را برای یکی از گزینه‌های خارجی (کاریله) ارسال کرده و طرف مقابل نیز بدون معطلی آن را امضا کرده است. هرچند نسخه‌ای از قرارداد منتشر نشده، اما همین تبادل رسمی، تعهدی الزام‌آور ایجاد کرده که نمی‌توان به‌سادگی از آن عبور کرد.

0

با بالا گرفتن واکنش‌های منفی نسبت به انتخاب احتمالی این سرمربی، باشگاه فعلاً اعلام رسمی را به تعویق انداخته و قصد دارد ابتدا خبر توافق با چند بازیکن ملی‌پوش را منتشر کند تا فضای عمومی آرام‌تر شود. در واقع، ترکیب پروژه «بازسازی چهره» با «تثبیت انتخاب» حالا به یک سناریوی رایج بدل شده است.

اما مسئله اصلی همچنان پابرجاست؛ باشگاه استقلال یا باید با فابیو کاریله وارد همکاری رسمی شود، یا اگر تصمیم به عقب‌نشینی بگیرد، باید تبعات حقوقی این تعهد را بپذیرد. گزینه‌ای میان این دو وجود ندارد.

البته باشگاه استقلال یک راه دیگری هم دارد؛ آن هم این است که با مجتبی جباری که به قهرمانی جام حذفی هم رسیده ادامه دهد.

در این بین مجتبی فریدونی عضو هیات مدیره استقلال در گفتگویی کوتاه هرگونه عقد قرارداد با فابیو کاریله تا این لحظه را تکذیب کرد. کاریله پیش قرارداد را امضا کرده اما مدیرعامل باشگاه امضا نکرده. هر زمانی امضا بشود آن قرارداد معتبر خواهد بود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج