فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۲۷۲۱
۸۴۱
۸۴۱
پ

بازیکن رئال، یک‌بارسایی را استقلالی کرد

منیر الحدادی به عنوان یکی از بزرگترین ستاره‌های خارجی لیگ برتر، بزودی راهی ایران می‌شود.

فوتبال برتر: منیر الحدادی در شرایطی در ۳۰ سالگی و با سابقه حضور در بارسلونا، حاضر به بازی کردن در استقلال و لیگ برتر ایران شده است که شنیده می‌شود، آنتونیو آدان نقش مهمی در این انتقال داشته است و به او اطمینان داده حضور در لیگ برتر و  زندگی در  ایران تجربه‌ای جالب برای او خواهد بود.

photo_2025-09-06_23-01-40

گفتنی است ستاره اسبق باشگاه بارسلونا در اسپانیا به دنیا آمده و  محصول آکادمی لاماسیا ست، با این حال در رده ملی برای سرزمین مادری خود یعنی مراکش بازی کرده است. نکته جالب اینکه منیر با بازی در تیم‌های بارسلونا و سه‌ویا دقیقا در نقطه مقابل آنتونیو آدان قرار گرفته ، چرا که گلر اسپانیایی برای تیم‌های رقیب این دو باشگاه یعنی  رئال مادرید و بتیس به میدان رفته اما هر دو رابطه خوبی با هم دارند.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج