سرمربی ایتالیا، اسرائیل را با خاک یکسان کرد
سرمربی تیم ملی ایتالیا بیان کرد؛ کشتهشدن کودکان قلب ما را به درد میآورد.
فوتبال برتر: جنارو گتوزو، به شدت از وضعیت نابسامان موجود در سرزمینهای اشغالی ابراز ناراحتی کرد.
سرمربی تیم ملی ایتالیا، در اظهاراتی بیپرده و شجاعانه، به موضوع دیدار آتی تیمش با اسرائیل و همچنین مسائل انسانی و سیاسی روز واکنش نشان داد. سخنان صریح گتوزو به سرعت در محافل ورزشی و خبری بازتاب گستردهای پیدا کرده است.
اجبار به بازی با اسرائیل؛ اعتراض و ابراز همدردی
گتوزو در بخش مهمی از صحبتهای خود، به فشار فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) برای برگزاری این مسابقه اشاره کرد. او با بیان اینکه تیمش چارهای جز پذیرش این بازی ندارد، گفت: «مجبوریم با اسرائیل بازی کنیم وگرنه ۰-۳ بازنده میشویم.»
سرمربی آتزوری در ادامه با اشاره به عدم تمایل هواداران به حضور در این دیدار، افزود: «میدانیم هواداران کمی به ورزشگاه میآیند.» او سپس با لحنی عمیقاً انسانی، به وضعیت جاری اشاره کرد و اظهار داشت: «کشتهشدن کودکان بیگناه قلب ما را به درد میآورد.»
کنایه گتوزو به کاناوارو: «او در جام جهانی است، من در خط مقدم»
در بخش دیگری از اظهارات خود، گتوزو با رویکردی طنزآمیز اما همراه با کنایه، به انتصاب «فابیو کاناوارو»، همبازی و دوست قدیمیاش، به عنوان سرمربی تیم ملی ازبکستان نیز اشاره کرد. او در این باره گفت: «به او زنگ زدم و گفتم چقدر خوششانس است. کمی عطر میزند، ژل به موهایش میزند و حالا به راحتی در جام جهانی است، در حالی که من اینجا در خط مقدم هستم.» این شوخی، تفاوت چالشها و فشارهای کاری گتوزو در تیم ملی ایتالیا را با وضعیت کاناوارو در آسیا به تصویر میکشد.
نظر کاربران
بیداری جهان