۱۵۵۲۱۴۲
۴۶۸
۴۶۸
پ

چمن یک ورزشگاه دیگر تهران زیر کشت رفت

مسئولان باشگاه پیکان اقدام به ترمیم چمن ورزشگاه اختصاصی خود که محل برگزاری تمرینات آنها است، کرده‌اند.

ورزش سه: ورزشگاه ایران‌خودرو که در سال های نه چندان دور میزبان بازی های خانگی پیکان در لیگ برتر بود، به خاطر شرایطی که داشت از چرخه میزبانی کنار رفت. این ورزشگاه فصل گذشته تحت بازسازی دوباره قرار گرفت و در یکی دو بازی لیگ دسته اول به محل برگزاری مسابقات پیکان تبدیل شد.

حالا در شرایطی که امکان برگزاری بازی های لیگ برتر در ورزشگاه پیکانشهر نیست، این ورزشگاه به زمین تمرین اختصاصی پیکان تبدیل شده است.

با فرا رسیدن فصل پاییز و در راستای برگزاری تمرینات تیم فوتبال پیکان روی چمن باکیفیت، عملیات ترمیم و بهسازی چمن طبیعی ورزشگاه ایران‌خودرو در دستور کار مسئولان باشگاه قرار گرفته است.عملیات اورسیدینگ(ترمیم چمن آسیب دیده) در ورزشگاه ایران‌خودرو از روی جمعه یازدهم مهرماه آغاز شده و ادامه دارد.

با توجه به این مسئله ، پیکانی‌ها مجبور شدند تمرینات خود را برای مدتی به ورزشگاه هما منتقل کنند و فعلا دور از خانه آماده ادامه لیگ برتر شوند.

1

2

3

4

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

وب گردی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج