۱۵۶۴۰۵۶
۲۷۳
۲۷۳
پ

وقتی ترامپ در مقابل چشم رونالدو روپایی می‌زند!

دونالد ترامپ برای روپایی زدن و فوتبال بازی کردن با رونالدو در اتاق بیضی کاخ سفید به هوش مصنوعی متوسل شد.

ورزش سه:  رئیس جمهور آمریکا پس از ملاقات با رونالدو، درباره بازیکن پرتغالی نوشت: «بسیار باهوش و باحال.»

11

دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، میزبان کریستیانو رونالدو در اتاق بیضی کاخ سفید بود. او کلید اقامتگاه رسمی را به رونالدو داد و باهم عکس گرفتند، اما آنها روپایی زدن با توپ را انجام ندادند. به همین دلیل، رئیس جمهور بار دیگر از یک ویدیوی ساخته شده با هوش مصنوعی استفاده کرد تا همین کار را به تصویر بکشد. روپایی زدن با پا و سر، با چابکی خیره‌کننده، لحظه‌ای که حتی به شکلی غیرعادی به پایان می‌رسد.

kvtric4n2

dcth0vyl6

ترامپ، که در شام رسمی به افتخار محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، قبلاً از این بازیکن پرتغالی به خاطر آشنایی با پسرش بارون تشکر کرده بود و بار دیگر تحت تأثیر قرار گرفت.

او نوشت: «رونالدو فردی عالی است. از ملاقات با او در کاخ سفید لذت بردم. بسیار باهوش و باحال.»

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج