۱۵۶۴۳۳۵
۳ نظر
۴۳۱۵
۳ نظر
۴۳۱۵
پ

بازیکن اخراجی پادیاب، با عدد ۷ استقلالی‌ها را حرص داد

در جریان دیدار تیم های فوتبال استقلال و پادیاب خلخال در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی، ریکاردو ساپینتو با نیمکت حریف درگیر شد.

مهر: تیم‌های فوتبال استقلال و پادیاب در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی امروز جمعه ۳۰ آبان به مصاف هم رفتند که در دقیقه ۲۲ این بازی، سجاد تقوی (بازیکن پادیاب) به دلیل خطا روی علیرضا کوشکی با دریافت کارت قرمز از زمین بازی اخراج شد.

5786241

حسین امیدی داور دیدار استقلال و پادیاب برای اعلام اخراج بازیکن تیم پادیاب ناچار شد از سیستم کمک‌داور ویدئویی (VAR) استفاده کند. در فاصله زمانی بررسی صحنه توسط VAR، تنش‌هایی در کنار زمین به وجود آمد و ریکاردو ساپینتو سرمربی استقلال به همراه اعضای کادر فنی این تیم با نیمکت‌نشینان پادیاب درگیری لفظی پیدا کردند.

از سوی دیگر، سجاد تقوی بازیکن اخراجی پادیاب هنگام خروج از زمین و ورود به رختکن، با نشان‌دادن عدد ۷  به سمت هواداران استقلال واکنش آنان را برانگیخت و باعث عصبانیت تماشاگران شد.

پخش-نشدن-ویدئو

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • پرویز

    ۶ و۷ تایی ها

  • ناشناس

    عملیات نجات استقلال با کثیف‌ترین روش گروه تاس دست به کار شد تا تیم هلدینگ کلاهبرداران مفتضحانه حذف نشود مثل فصل قبل و جامی که از ملوان ربودند

  • آرین نوروزی

    دمش گرم 😂

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج