۱۵۷۴۲۱۶
۱۳۵۱
۱۳۵۱
پ

عاشقانه ستاره استقلال با حسینی جلو چشم ساپینتو

جلال الدین ماشاریپوف حسابی از حسین حسینی که این روزها یکی از جدی‌ترین منتقدان ریکاردو ساپینتو تلقی می‌شود، تمجید کرد.

خبرورزشی: پس از پایان بازی با استقلال، حسین حسینی متنی در فضای مجازی منتشر کرده و به شدت ریکاردو ساپینتو را مورد حمله قرار داد. متنی که بازتاب رسانه‌ای بسیار زیادی پیدا کرد.

حسینی اگرچه به سرمربی استقلال حمله کرد و برخی تصاویر هم حکایت از رابطه سرد او با روزبه چشمی داشت اما با اغلب آبی پوشان پایتخت همچنان رابطه گرمی دارد و جلال الدین ماشاریپوف ستاره ازبکستانی استقلال یکی از همین نفرات تلقی می‌شود. بازیکنی که ۱۶ ماه با حسینی در استقلال همبازی بود.

سنگربان سپاهان در فضای مجازی از ماشاریپوف با عبارت "داداشم" یاد کرد و ستاره ازبکستانی استقلال نیز ساعتی قبل واکنش نشان داده و بزرگترین منتقد ایرانی این روزهای ریکاردو ساپینتو را همانطور که در عکس زیر ملاحظه می‌کنید، "برادر" خود قلمداد کرد.

البته خیلی بعید به نظر می‌رسد سرمربی استقلال نسبت به این ماجرا واکنش نشان داده و از بازیکن ازبکستانی خود دلگیر شود چون می‌داند که او چقدر با حسینی رابطه خوبی دارد و ماجرا ارتباطی به مسابقه یازدهم دیماه ندارد.

1

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج