قهرمانی منچسترسیتی در جام اتحادیه با شکست آرسنال
تیم فوتبال منچسترسیتی با برتری مقابل آرسنال قهرمان جام اتحادیه انگلیس شد.
ایرنا: تیم فوتبال منچسترسیتی با برتری مقابل آرسنال قهرمان جام اتحادیه انگلیس شد.
تیمهای آرسنال و منچسترسیتی از ساعت ۲۰ یکشنبه شب در چارچوب فینال جام اتحادیه انگلیس در ورزشگاه ومبلی لندن به مصاف هم رفتند.
فینال اتحادیه، رویارویی ۲ تیم مدعی فصل جاری لیگ برتر انگلیس بود. توپچیها با قرار گرفتن در صدر و اختلاف ۱۱ امتیازی با منچسترسیتی رده دومی، سازشان را برای قهرمانی حسابی کوک کردهاند. آنها در فینال امشب به دنبال اولین جام فصل بودند.
در سوی دیگر اگر چه سیتی با جدا شدن از روزهای بحرانی دوباره تبدیل به همان مدعی همیشگی شده اما فاصله ۲ رقمی با آرسنال صدرنشین، جام لیگ جزیره را از آنها دور کرده است تا پپ و شاگردانش امشب در ومبلی به دنبال اعاده حیثیت و بالا بردن جام باشند.
تلاش آرسنال و سیتی در نیمه اول بدون گل به پایان رسید. در نیمه دوم اما این سیتی بود که توانست برتریاش را دیکته کند.
در دقیقه ۶۰، روی دفع ناقص کپا آریزابالاگا روی ارسال رایان شرکی از سمت راست، نیکو اورایلی با یک ضربه سر از داخل شش قدم توپ وارد دروازه آرسنال کرد تا سیتی یک بر صفر جلو بیفتد.
اورایلی ۴ دقیقه بعد باز هم برای سیتی گلزنی کرد تا شاگردان پپ گواردیولا در آستانه بالا بردن جام قرار بگیرند.
این بار اورایلی در دقیقه ۶۴ روی پاس نونس باز هم با یک ضربه سر گلزنی گرد تا در این بازی دبل کند.
در ادامه تلاش آرسنال برای جبران نتیجهای نداشت.
در نهایت منچسترسیتی توانست با نتیجه ۲ بر صفر آرسنال را شکست دهد و قهرمان جام اتحادیه انگلیس شود.
ارسال نظر