۱۵۹۱۱۸۲
۱۴۴۳
۱۴۴۳
پ

چه بر سر کیانوش رستمی آمده است؟

کیانوش رستمی در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی اروپا با سه خطا در حرکت یک ضرب و روی تخته نرفتن در حرکت دو ضرب، عملکرد بسیار ضعیفی از خود نشان داد.

ایسنا: کیانوش رستمی با پیراهن تیم ملی کوزوو در دسته وزنی ۸۸ کیلوگرم مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی اروپا عملکرد بسیار ضعیفی داشت. این وزنه‌بردار در حرکت یک ضرب ۳ بار ناموفق بود و ۲ مرتبه وزنه ۱۶۷ کیلوگرم و یک مرتبه وزنه ۱۶۹ کیلوگرم را نتوانست بالای سر ببرد تا به این ترتیب در حرکت یک ضرب در قعر جدول قرار گیرد.

کیانوش+رستمی

رستمی در حرکت ۲ ضرب نیز کلا روی تخته نرفت تا در حرکت ۲ ضرب نیز نامش در بین جدول ورزشکاران شرکت کننده در مسابقات قرار نگیرد.

۲۴ وزنه‌بردار در دسته وزنه ۸۸ کیلوگرم شرکت کرده بودند که تنها ورزشکار فنلاندی و کیانوش رستمی در رتبه‌بندی جدول ناموفق عمل کردند. ورزشکار فنلاندی برخلاف کیانوش رستمی در حرکت دو ضرب نیز روی تخته رفت اما در هر ۳ حرکت ناموفق بود.

در حرکت یک ضرب نفرات اول، دوم و سوم به ترتیب وزنه‌های ۱۷۳، ۱۶۷ و ۱۶۶ کیلوگرم را بالای سر بردند.

در حرکت دو ضرب نفرات اول، دوم و سوم به ترتیب وزنه‌های ۲۰۰، ۲۰۰ و ۱۹۷ کیلوگرم را بالای سر برند.

در مجموع نیز به ترتیب وزنه‌های ۳۷۳، ۳۶۳ و ۳۶۱ برای نفرات اول، دوم و سوم ثبت شد.

معرفی دمنوش لاغری که کل صدا سیما راجبش صحبت میکنه!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج