۱۵۹۴۷۲۱
۴۲۹
۴۲۹
پ

یحیی مربی یک تیم عراقی می‌شود!

وب‌سایت یاریگا عراق مدعی شد باشگاه دهوک مذاکرات مثبتی با یحیی گل‌محمدی برای هدایت تیم فوتبال این باشگاه داشته است.

ورزش‌سه: ​وب‌سایت یاریگا با انتشار خبری مدعی شد باشگاه دهوک برای تعیین سرمربی جدید خود، در حال بررسی گزینه‌های مختلف است و طی روزهای اخیر مذاکراتی را با چند مربی خارجی انجام داده‌اند؛ از جمله زلاتکو پتروویچ، سرمربی سابق القادسیه کویت و همچنین یحیی گل‌محمدی، سرمربی سابق پرسپولیس.

یحیی

طبق ادعای این رسانه، در حال حاضر شانس گل‌محمدی برای قبول هدایت این تیم عراقی بیشتر از سایر گزینه‌هاست. این سایت نوشته است که هنوز توافق نهایی میان طرفین حاصل نشده اما یحیی گل‌محمدی به حضور روی نیمکت دهوک نزدیک‌ شده و احتمال زیادی وجود دارد که هدایت این تیم را بر عهده بگیرد.

این سایت با اشاره به سابقه یحیی نوشت که او سابقه هدایت تیم‌هایی مانند پرسپولیس، تراکتور، ذوب‌آهن، نفت تهران و فولاد خوزستان را در کارنامه دارد و از زمان جدایی از فولاد تاکنون هدایت تیم جدیدی را نپذیرفته است.

یاریگا در بخش دیگری از گزارش خود نوشت زلاتکو پتروویچ، مربی اهل صربستان که سابقه فعالیت در تیم‌هایی مانند القادسیه کویت، موستار و چند باشگاه دیگر را دارد هم در حال حاضر بدون تیم است و گزینه دیگر این باشگاه محسوب می‌شود.

لازم به ذکر است باشگاه دهوک تا پایان هفته سی‌ و ششم لیگ عراق با کسب ۵۰ امتیاز در رتبه دهم جدول قرار گرفته و تنها دو هفته تا پایان فصل این رقابت‌ها باقی مانده است؛ موضوعی که باعث شده مدیران این باشگاه همزمان با ادامه مسابقات، روند انتخاب سرمربی فصل آینده را نیز دنبال کنند.

حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج