یک رسانه ایرانی کیروش را برای اتفاقات دیشب متهم کرد
پیج اینستاگرامی روزنامه فرهیختگان در واکنش به تساوی غنا مقابل انگلیس، با انتشار مطلبی به عملکرد کارلوس کیروش در جام جهانی ۲۰۲۲ اشاره کرد.
برترینها: پیج اینستاگرامی روزنامه فرهیختگان در واکنش به تساوی غنا مقابل انگلیس، با انتشار مطلبی به عملکرد کارلوس کیروش در جام جهانی ۲۰۲۲ اشاره کرد.
این رسانه با طرح یک پرسش انتقادی نوشت که اگر کیروش از فرمول مهار انگلیس آگاه بوده و توانایی اجرای آن را داشته است، چرا در دوران حضورش روی نیمکت تیم ملی ایران نتوانست برابر این تیم به نتیجهای مشابه دست پیدا کند. فرهیختگان با استناد به نتیجه اخیر غنا، این موضوع را بهعنوان پرسشی درباره عملکرد فنی سرمربی سابق تیم ملی مطرح کرده است.

نظر کاربران
برای اینکه قبل مسابقه یکی مثل یحیی گلمحمدی علیه کیروش بیانیه صادر کرد که این تیم ، تیم مردم ایران نیست و برد و باختش برامون مهم نیست و ... و به تبع اون بعضی بازیکنا مثل سردار آزمون تو بازی راه رفتن
خود بازیکنای ایران پخمه هستن فهم فوتبالیشون پایینه
برای اینکه دروازه بان غنا حسینی نبود
پاسخ ها
حسینی روی هیچکدوم از گلها مقصر نبود ، پورعلی گنجی و میلاد محمدی دفاع ها بودن، ولی لنگی باید یه چیزی بپرونه دیگه
۲۰۲۲ که با نامردی اسکوچیچ و برکنار کردید و کیروش و آوردید نمیاوردید رفته بودیم دور بعد