۱۶۱۴۸۹۹
۱ نظر
۳۸
۱ نظر
۳۸
پ

زمان برگزاری بازی‌های معوقه لیگ برتر مشخص شد

مسئول مسابقات لیگ برتر گفت: بعد از فیفادی و بازگشت تیم امید به ایران، بین هفته هشتم و نهم بازی‌های معوقه هفته هفتم را برگزار خواهیم کرد.

ایسنا: مسئول مسابقات لیگ برتر گفت: بعد از فیفادی و بازگشت تیم امید به ایران، بین هفته هشتم و نهم بازی‌های معوقه هفته هفتم را برگزار خواهیم کرد.

63968744

 مصاف‌های ذوب‌آهن - سپاهان، ملوان - فولاد، خیبر خرم آباد - پرسپولیس و فجر سپاسی - آلومینیوم اراک در هفته هفتم لیگ برتر به علت حضور بازیکنان این باشگاه‌ها در تیم ملی امید به زمان دیگری موکول شد.

امیرحسین روشنک، مسئول مسابقات لیگ برتر درباره لغو چهار بازی از هفته هفتم گفت: ما می‌دانستیم که استقلال و تراکتور بازیکن به تیم امید نخواهند داد، به این ترتیب باید بازی‌های دیگر تیم‌هایی را که بازیکن داده‌اند را لغو می‌کردیم، واقعا انصاف نبود که بازی‌ها برگزار می‌شد. اگر همه تیم‌ها همکاری می‌کردند، مشکلی برای لغو هفته هفتم نداشتیم چرا که شرایط برای همه برابر بود. 

وی ادامه داد: تا چند ساعت قبل از پرواز تیم امید، خیلی از این باشگاه‌ها راضی نشده بودند که بازیکن به تیم ملی بدهند. ما هم گفتیم که اگر بازیکن بدهید، ما درخواست لغو بازی شما را بررسی می‌کنیم. اکنون سازمان لیگ چه گناهی مرتکب شده که دو روز است مورد هجمه قرار گرفته‌؟ 

مسئول مسابقات لیگ برتر اظهار کرد: آلومینیوم اراک، خیبر خرم آباد، فولاد، ملوان و سپاهان درخواست لغو بازی‌های خود در هفته هفتم را دادند. فقط پرسپولیس درخواستی برای لغو بازی خود نداشت. اگر می‌خواستیم بازی‌های استقلال و تراکتور را لغو کنیم، به دلیل فشردگی تقویم دیگر جایی برای برگزاری بازی‌های آنها نداشتیم.

روشنک درباره زمان برگزاری بازی‌های معوقه هفته هفتم بیان کرد: بعد از فیفادی و بازگشت تیم امید به ایران بین هفته هشتم و نهم بازی‌های معوقه هفته هفتم را برگزار خواهیم کرد.

 

محتوای حمایت شده

نظر کاربران

  • وفاق میلی

    گنه کرد بلخ آهنگری
    به شوشتر زدن کردن مسگری
    خیلی جالبه
    خیلی جالبه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج