۱۶۱۵۵۹۹
۱۰۰
۱۰۰
پ

شرط ماجدی برای مدیرعاملی باشگاه استقلال

باشگاه استقلال همچنان بدون مدیرعامل است و تصمیم گیران این باشگاه در حال بررسی گزینه های مختلف برای تعیین تکلیف این سمت هستند.

خبرآنلاین: در روزهای اخیر نام مصطفی متدین به عنوان یکی از گزینه های جدی و حتی انتخاب قطعی مدیرعاملی استقلال مطرح شده است. اما درعی حال مذاکرات با گزینه های دیگر نیز همچنان ادامه داشته است.

در همین راستا بعضی تصمیم گیران باشگاه استقلال با سید میرشاد ماجدی، رئیس هیات فوتبال استان تهران، سرپرست سابق فدراسیون فوتبال و از پیشکسوتان استقلال که سابقه حضور در هیات مدیره این باشگاه را نیز دارد، وارد مذاکره شده اند تا او را برای پذیرش سمت مدیرعاملی استقلال متقاعد کنند.

0

ماجدی برای حضور در استقلال با یک مانع قانونی نیز مواجه است. طبق مقررات او نمی تواند همزمان ریاست هیات فوتبال استان تهران را بر عهده داشته باشد و مدیرعامل یک باشگاه تهرانی نیز باشد. به همین دلیل در صورت پذیرش پیشنهاد استقلال، ماجدی باید از ریاست هیات فوتبال استان تهران استعفا دهد.

با این حال مذاکرات میان طرفین تنها به موضوع تعارض منافع محدود نشده و ماجدی شروطی را برای پذیرش مدیرعاملی استقلال مطرح کرده است.

مهمترین شرط او برخورداری از اختیار تام در تمامی امور مدیریتی باشگاه است. ماجدی همچنین تاکید کرده در صورت حضور در استقلال باید حداقل برای سه سال بدون تغییر در سمت مدیرعاملی باقی بماند تا بتواند برنامه های خود را در باشگاه اجرا کند و اهداف مدنظرش را که موفقیت در آسیا است به نتیجه برساند.

این شروط در شرایط فعلی می تواند یکی از مهمترین موانع برای توافق نهایی باشد. حضور علی تاجرنیا در ساختار مدیریتی استقلال باعث شده تحقق خواسته ماجدی و یا هرشخصی که چنین شروطی داشته باشد، برای در اختیار داشتن تمام امور مدیریتی این باشگاه دشوار شود.

از این رو بعید به نظر می رسد ماجدی بدون دریافت اختیار کامل برای مدیریت باشگاه و تضمین ادامه فعالیت سه ساله حاضر به پذیرش سمت مدیرعاملی استقلال شود.

اکنون باید دید تصمیم گیران استقلال در نهایت با شروط مطرح شده از سوی ماجدی موافقت خواهند کرد یا مذاکرات با سایر گزینه ها ادامه پیدا می کند؟!

با 50%تخفیف بخر معجزه درمان ریزش مو با این شامپو خرید محصول

خرید محصول
دندانپزشکی تخصصی ایثار - ایمپلنت دندان دیجیتال

۲۵٪ تخفیف ایمپلنت دندان و خدمات دندانپزشکی

اقساطی بدون نیاز به چک و ضامن

ویزیت و مشاوره رایگان ←

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج