۱۶۱۶۲۴۶
۱۴۷
۱۴۷
پ

رونالدو به تیم‌ملی پرتغال دعوت شد

پرتغال هفته بعد دفاع از عنوان قهرمانی خود در لیگ ملت‌های اروپا را آغاز می‌کند و به همین منظور، ژرژ ژسوس فهرست جدید خود را اعلام کرد.

خبرآنلاین: پرتغال هفته بعد دفاع از عنوان قهرمانی خود در لیگ ملت‌های اروپا را آغاز می‌کند و به همین منظور، ژرژ ژسوس فهرست جدید خود را اعلام کرد.

6476052

ژرژ ژسوس نخستین فهرست بازیکنان دعوت‌شده به تیم ملی را به عنوان سرمربی جدید اعلام کرد. تیم ملی پرتغال در گروه چهارم از لیگ A، رقابت خود را برای دفاع از عنوان قهرمانی لیگ ملت‌های اروپا آغاز می‌کند.

این مربی ۷۲ساله در تاریخ ۲۴ سپتامبر-2 مهر در خانه و در برابر ولز برای نخستین بار هدایت تیم ملی پرتغال را بر عهده خواهد داشت. پس از آن، پرتغال در تاریخ‌های ۲۷ سپتامبر و ۱ اکتبر به ترتیب مهمان نروژ و دانمارک خواهد بود. نخستین دور از دیدارهای تیم ملی با هدایت ژسوس در تاریخ ۴ اکتبر با میزبانی از نروژی‌ها به پایان می‌رسد.

فهرست بازیکنان دعوت‌شده

دروازه‌بانان: دیوگو کاستا، روی سیلوا و ساموئل سوارس.

مدافعان: گونچالو ایناسیو، رناتو ویگا، روبن دیاس، توماس آرائوخو، ژائو کانسلو، دیوگو دالو، نونو تاوارس و نونو مندس.

هافبک‌ها: برونو فرناندز، ژائو پالینیا، روبن نِوِس، ویتینیا و برناردو سیلوا.

مهاجمان: کریستیانو رونالدو، فابیو سیلوا، ترینکائو، فرانسیسکو کونسیسائو، گونچالو راموس، ژائو فلیکس، پدرو نتو و رافائل لیائو.

bi1jjmfj3

دندانپزشکی تخصصی ایثار - ایمپلنت دندان دیجیتال

۲۵٪ تخفیف ایمپلنت دندان و خدمات دندانپزشکی

اقساطی بدون نیاز به چک و ضامن

ویزیت و مشاوره رایگان ←

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج