۱۶۱۹۸۷۵
۱ نظر
۱۱۷۴
۱ نظر
۱۱۷۴
پ

فدراسیون فوتبال پاسخ AFC را درباره آسانی داد

فدراسیون فوتبال جواب دوم خود را در پرونده یاسر آسانی به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال کرد.

تسنیم: فدراسیون فوتبال که با سؤال کنفدراسیون فوتبال آسیا در مورد شرایط قراردادی یاسر آسانی مواجه شده، پاسخ دوم خود را به این نهاد ارسال کرد.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال چندی پیش و بعد از چند باشگاه بابت حضور یاسر آسانی، شکایت آنها را وارد ندانست و اعلام کرد که قرارداد آسانی با استقلال فسخ نشده و او بازیکن غیرمجاز محسوب نمی‌شود.

0

در ادامه AFC به ماجرا ورود کرد و خواهان ارائه توضیحات شد. فدراسیون فوتبال کشورمان چندی پیش با ترجمه رأی صادره از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، توضیحی کوتاه در مورد پرونده یاسر آسانی و باشگاه استقلال به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارائه داد و تأکید کرد که این پرونده همچنان در کمیته استیناف در حال رسیدگی است؛ اما این توضیحات مورد قبول AFC قرار نگرفت. 

به دنبال این ماجرا فدراسیون کشورمان در پاسخ دوم خود به دستورالعمل حاکم بر قراردادها اشاره و اعلام کرده که طبق این دستورالعمل باید فسخ قرارداد در سازمان لیگ ثبت شود و چون فسخ قرارداد آسانی به ثبت نرسیده او مشکلی ندارد. فدراسیون فوتبال؛ قوانین داخلی و توضیحاتی در این زمینه را به AFC ارسال کرده و حالا باید دید واکنش این نهاد چه خواهد بود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    حالا حدادی میره از فدراسیون هم شکایت میکنه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج