۱۶۱۹۹۱۹
۳۴۰
۳۴۰
پ

بهاروند با تیم ملی ایتالیا جواب دبیر را داد

نایب رئیس فدراسیون فوتبال به اظهارت اخیر علیرضا دبیر نسبت به فوتبال واکنش نشان داد.

فارس: حیدر بهاروند درباره اظهارات جدید علیرضا دبیر، پیرامون فوتبال و اینکه او اعلام کرده برای کشتی دومی جهان شکست است اما فوتبال آرزوی حضور در جمع ۵ تیم برتر آسیا را دارد، عنوان کرد: جناب آقای دبیر باید بدانند ما از اینکه در کشتی چه در دوره وی، زنده یاد یزدانی خرم، استاد طالقانی، پهلوانان رسول و امیررضا خادم توفیقاتی داشته است بسیار خوشحالیم و البته کشتی ایران در همه ادوار گذشته جزو برترین‌های دنیا بوده است.

0.

وی افزود: ولی بد نیست بدانید فوتبال با سایر رشته‌ها قابل مقایسه نیست و این را همه جهان می‌دانند. به عنوان مثال برزیل و آلمان به عنوان کشورهای صاحب فوتبال توفیقی کسب نکردند و ایتالیا حتی در صعود به جام جهانی دچار اشکال شده است. در صورتیکه قهرمان ادوار مختلف جام جهانی است.

نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال عنوان کرد: ضمن اینکه فوتبال ایران در حوزه فوتسال و فوتبال ساحلی جزو بهترین‌های آسیا و جهان است و در فوتبال هم طبق رنکنیگ جزو سه تیم اول آسیا در همه سال‌های اخیر بوده است. 

بهاروند خاطرنشان کرد: فوتبال را باید بر اساس هزینه کرد رقبا موردبررسی قرارداد که مثال واضحی در این باره هزینه‌های فزاینده عربستان، کشورهای حوزه خلیج فارس و برخی کشورهای شرق آسیا در فوتبال است که باز هم در این میان فوتبال ما با اقتدار به جام جهانی صعود می‌‎کند. در این میان بسیاری از کشورها آرزوی صعود به جام جهانی دارند.

وی افزود: همه قوای کشوری به صورت دقیق و منسجم در فوتبال مدخلیت کافی و ورود دارند و این  رویه را به فال نیک می‌گیریم. امیدواریم به همین شکل در جاهای دیگر هم ورود کنند.

عضو هیات رئیسه فدراسیون ادامه داد: در صورتیکه حرف‌های جدیدی هم وجود داشته باشد صحبت‌های دیگری درباره افراد هست که به موقع مطرح خواهد شد. برای همه رشته‌های ورزشی هم شامل فوتبال کشتی و دیگر رشته‌ها آرزوی موفقیت داریم.  

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج